Cara Delevingne a fost prezentă la un eveniment din Cannes, Franța
Divertisment

Cara Delevingne a fost prezentă la un eveniment din Cannes, Franța / Profimedia Images

Cara Delevingne, răvășitoare la un eveniment din Cannes, după ce a fost fotografiată dezorientată, plimbându-se în șosete

Cara Delevingne, modelul în vârstă de 30 de ani, a fost în centrul atenției la un eveniment desfășurat în Cannes, Franța, mai ales că apariția ei a venit la câteva săptămâni de când a stârnit îngrijorare printre apropiați, fiind surprinsă în șosete într-un aeroport din Los Angeles.

Supermodelul în vârstă de 30 de ani a fost prezent la MIPCOM 2022, eveniment desfășurat în Cannes, unde a ales să poarte o rochie scurtă, neagră, fără mâneci și pusă în valoare de niște decupaje în dreptul abdomenului.

Cara Delevingne a fost prezentă la un eveniment din Cannes, Franța

Citește și: Momentul în care modelul Cara Delevingne renunță la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022. Imaginile sunt virale

Totodată, aceasta a optat pentru un machiaj discret, ce a pus accent pe ochi, în timp ce părul și l-a lăsat liber pe spate. Cara Delevingne a arătat perfect și a fost complet diferită de cea de luna trecută, din aeroport, când a fost fotografiată în timp ce se plimba agitată și era desculță.

Cara Delevingne a fost prezentă la un eveniment din Cannes, Franța

La mai bine de o săptămână de când Cara Delevingne a fost fotografiată stând singură în mașină și fumând de zor, aceasta a fost surprinsă în alte ipostaze delicate, motiv pentru care multe persoane s-au arătat îngrijorate de starea ei.

Cara Delevingne, fotografiată în ipostaze delicate 

Potrivit Daily Mail, actrița din ”The Only Murders in the Building”, urma să zboare cu avionul privat al lui Jay-Z, însă după ce a stat 45 de minute la bordul aeronavei, aceasta a coborât alături de alți membri ai echipei ei, dar și alături de câinele ei, Alfie.

Momentul în care modelul Cara Delevingne renunță la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022. Imaginile sunt virale

Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete

În imaginile surprinse de Daily Mail, aceasta pare să fie incapabilă să-și controleze mișcările trupului, iar la un moment dat a fost văzută vorbind la telefon, după care l-a lăsat deoparte și s-a plimbat, părând, însă, foarte dezorientată și incapabilă să se oprească din mișcare.

Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete

De asemenea, aceasta a afișat și un look neglijent, fiind îmbrăcată într-un tricou larg, și în niște pantaloni mulați, iar părul părea a fi nepieptănat. De asemenea, în tot timpul în care s-a mișcat pe lângă mașină, ea a nu a purtat încălțări, ci doar o pereche de șosete.

Citește și: “Am plâns atât de mult”. Cum a reacționat Cara Delevingne în timpul unei vizite la dentist

Ulterior ea s-a urcat în mașină și și-a scos picioarele pe geam, ceea ce a stârnit, de asemenea, îngrijorare cu privire la starea ei de sănătate.

Cara Delevingne, fotografiată dezorientată, în timp ce se plimba haotic în șosete

De curând, aceasta a luat parte la Burning Man festival, iar surse au precizat pentru Daily Mail că la momentul acela ea nu mânca și nici nu-și făcuse duș de câteva zile.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri