Momentul în care modelul Cara Delevingne renunță la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022
Divertisment

Momentul în care modelul Cara Delevingne renunță la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022 / Profimedia Images

Momentul în care modelul Cara Delevingne renunță la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022. Imaginile sunt virale

Cara Delevingne, supermodelul în vârstă de 29 de ani, a fost în centrul atenției la Met Gala 2022, care s-a desfășurat luni seară, la Muzeul Metropolitan de Artă din New York, Statele Unite ale Americii,  întrucât a ales să poarte o ținută nonconformistă.

Modelul, în vârstă de 29 de ani, a făcut furori la Met Gala 2022, unde a optat pentru un costum deux-piece roșu, format din pantaloni și sacou cambrat, pe care l-a asortat cu niște pantofi cu tocuri înalte. Deși ținuta pare una obișnuită, la un moment dat, în timp ce se afla pe covorul roșu, Cara Delevingne a renunțat la sacou, spre uimirea tuturor.

@yahooaustralia #CaraDelevingne makes a statement with her #MetGala look 👏🏻 #metgalastyle #metgala2022 #MetGalaLook #yahooaustralia #caradelevingneedit ♬ original sound - Niana Guerrero

Totul a fost, însă, plănuit, întrucât modelul a venit cu tot bustul pictat în tonuri de auriu, iar accesoriile au fost elementele cheie ce i-au completat cu succes ținuta și, mai mult de atât, i-au acoperit anumite zone. 

Costume Institute Benefit celebrating the opening of In America: An Anthology of Fashion, Arrivals, The Metropolitan Museum of Art, New York, USA - 02 May 2022

Kim Kardashian a scris istorie la Met Gala 2022. A purtat rochia faimoasei Marilyn Monroe, o creație în valore de 5 milioane de dolari

În ciuda ținutei nonconformiste, Cara Delevingne a surprins pe toată lumea cu atitudinea încrezătoare și s-a ”jucat” cu aparatele de fotografiat. De asemenea,  ea nu s-a temut să stea dreaptă și să-și etaleze bustul în toată splendoarea, în timp ce cu sacoul roșu s-a jucat, ținându-l ba cu un deget pe spate, ba pe umeri. 

Cara Delevingne la Met Gala 2022

În ceea ce privește machiajul, modelul a optat pentru unul nonconformist, cel puțin în ceea ce privește ochii, iar părul și l-a lăsat liber pe spate.

Momentul în care modelul Cara Delevingne renunță la sacou pe covorul roșu de la Met Gala 2022

Citește și: Met Gala 2022. Kim Kardashian, Blake Lively și Cardi B conduc lista celor mai bine îmbrăcate vedete. Cine a gafat pe covorul roșu

Kim Kardashian a venit îmbrăcată cu rochia purtată de Marylin Monroe

Kim Kardashian la met gala

Printre celebritățile care s-au remarcat la Gala Met 2022 a fost și Kim Kardashian. Însoţită de comediantul Pete Davidson, noul său partener, vedeta a fost una dintre prezenţele cele mai aşteptate printre alte 300 de celebrităţi, foarte admirată în rochia sa nude, acoperită cu strasuri care o evoca pe Marilyn Monroe, fiind o alegere mai sobră decât ţinutele sale din anii precedenţii, mult mai şocante.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri