Divertisment

Cara Delevingne, Profimedia

"Am plâns atât de mult". Cum a reacționat Cara Delevingne în timpul unei vizite la dentist

Când vine vorba de mersul la dentist, nici vedetele de la Hollywood nu sunt foarte curajoase, iar cel mai bun exemplu esta Cara Delevingne. Modelul a dezvăluit și-a scos măseaua de minte, iar experiență s-a lăsat cu lacrimi.

Tânăra, în vârstă de 28 de ani, a publicat pe reţelele sociale un filmuleţ hilar, imediat după vizita la dentist, în care vorbea despre evenimentul neplăcut. Aceasta a apărut cu vată în gură și vizibil amețită, încercând le explice fanilor ce a însemnat scoaterea măselei de minte pentru ea:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am plâns atât de mult. Am încercat ascult femei care vorbeau despre întâlniri, de ce? Trebuia ascult muzică metal" a glumit aceasta.

Citeşte şi: Una mai frumoasă ca alta. Cindy Crawford, imagine rară alături de mama și de surorile ei: ”Atât de frumos să le revăd!”

Videoclipul amuzant, menit le însenineze ziua de luni urmăritorilor ei, a fost terminat cu exclamația: "Mi-e atât de dor de măseaua de minte"

Cara Delevingne a devenit cel mai bine plătit model din Marea Britanie, după ce a obținut anul trecut câștiguri de 16 milioane de lire sterline, eclipsându-le pe veteranele Kate Moss și Naomi. Pe lângă activitatea de model, aceasta este și actriță, cariera care a contribuit la strângerea unei averi de 30,2 milioane de lire sterline.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri