Divertisment

Kate Moss și Lila Grace, Foto: Profimedia

Cât de frumoasă este fiica lui Kate Moss. Lila Grace are 18 ani și este leită mamei sale

Kate Moss are o fiica superbă, care îi moștenește nu doar trăsăturile distincte, ci și pasiunea pentru modă, aceasta fiind deja un nume cunoscut printre modelele din noua generație.

Kate, în vârstă de 47 de ani, și Lila, în vârstă de 18 ani, au fost surprinse în timpul unei plimbări în Roma, unde au atras imediat atenția celor din jur. Îmbrăcate în ținute similare, formate dintr-o bluză cu mâneci transparente și o fusta lungă, în cazul lui Kate, și un top decoltat și o fustă lungă cu flori, în cazul Lilei, cele doua au părut mai degrabă surori decât mamă și fiică.

Kate Moss and daughter Lila Grace spotted in Rome with some friends

Citește și: Prințesa Diana a avut o pasiune pentru prințul Charles încă din copilărie. Verișoara acesteia, dezvăluiri inedite: ”Avea poze cu el!”

Duo-ul răvășitor s-a ținut de mână în timp ce s-a îndreptat către un bar, unde s-a delectat cu câteva cocktail-uri. Plimbarea celor două vine la câteva ore după ce Kate Moss și-a însoțit fiica la o ședință foto pentru brand-ul Fendi.

Moss, care fost descoperită la 14 ani, a vorbit de curând despre experiență ei ca model și cât de intimidante au fost unele momente de la începutul carierei sale, spunând modelele adolescente sunt adesea presate pozeze nude.

"Au existat multe ședințe foto la început în care mă simțeam teribil de inconfortabil. Unii fotografi nu acceptau te pozeze dacă nu existau elemente nude. Asta era foarte obișnuit atunci și este și acum. Pentru o femeie foarte tânără, acest lucru ar putea fi incredibil de intimidant".

Citește și: Shakira nu mai îmbătrânește! Iubita fotbalistului Gerard Pique arată ca o puștoaică pe coperta unei reviste de top

Lili Grace este singurul copil al lui Kate Moss, rezultat din relația cu  Jefferson Hack, directorul de creație și co-fondator al companiei Dazed Media.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri