Printesa Diana
Divertisment

Prințesa Diana/ Profimedia Images

Prințesa Diana a avut o pasiune pentru prințul Charles încă din copilărie. Verișoara acesteia, dezvăluiri inedite: ”Avea poze cu el!”

Prințesa Diana a avut o pasiune pentru prințul Charles încă de când era o școlăriță, potrivit dezvăluirilor făcute de o verișoară, care a dezvăluit că domnișoara Spencer avea imagini cu el lipite în dormitor.

Potrivit Daily Star, una dintre verișoarele prințesei Diana a dezvăluit, în cadrul documentarului ”Diana”, ce a fost difuzat joi, 24 iunie, că aceasta a avut o pasiune pentru prințul Charles încă din adolescență. Mai mult de atât, aceasta lipise postere cu el în dormitor, nu cu celebrități din lumea filmului ori cu muzicieni, așa cum obișnuiesc să facă alți copii.

Citește și: Prinții William și Harry, pace temporară pentru evenimentul dedicat mamei lor. "Relația lor este încă tensionată"

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Diana Macfarlane, verișoara prințesei Diana, a vorbit pentru prima dată despre viața prințesei și a dezvăluit detalii inedite.

”Viața în cămin e simplă, știți cu toții că există doar un pat, o noptieră și dulapurile unde îți puneai lucrurile. Aveam ursuleți de pluș și toți țineam fotografii pe noptieră. Aveam poze cu staruri pe care le îndrăgeam, precum The Monkees, Rod Stewart, oameni de genul.”, a povestit Diana, care a continuat șirul dezvăluirilor.

”Dar, trebuie să-ți spun, Diana avea imagini cu prințul Charles în jurul patului ei din West Heath. A fost chiar un fel de pasiune.”, a mai povestit ea.

Citește și: Singura frică a prințesei Diana a ieșit la iveală la 24 de ani de la moartea ei. De ce se temea fosta soție a prințului Charles

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Diana Macfarlane este fiica lui Christopher Baldwin Hughes Wake-Walker și a Lady Anne Spencer, care era mătușa paternă a prințesei Diana. Cele două au fost împreună la școală, la West Heath. 

Prințesa Diana i-a lăsat un bilet majordomului ei

Prințul Charles a fost interogat în secret de poliția britanică cu privire la moartea fostei sale soții, prințesa Diana. Totul s-a întâmplat în 2005, iar oamenii legii au decis să-i pună câteva întrebării după ce lady Di a lăsat un bilet în care scria că fostul partener ar fi plănuit un accident care să îi fie fatal.

John Stevens, fostul șef al Scotland Yaed, a dezvăluit că prințul Charles a fost interogat în secret de oamenii legii după ce s-a aflat că prințesa Diana i-a lăsat un bilet majordomului ei, în care a scris că fostul ei partener de viață ar plănui un accident care să îi fie fatal.

Citește și: Adevărul despre alegerile vestimentare ale prințesei Diana. Motivul pentru care purta mereu rochii înflorate e emoționant

Potrivit Insider, John Stevens a dezvăluit că prințul Charles a fost interogat de Stephen Wright și de Richard Pendlebury în 2005, la Palatul St. James's din Londra, în timpul unei investigații privind moartea prințesei Diana, ce s-a desfășurat pe parcursul a trei ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri