Suri Cruise
Divertisment

Suri Cruise/ Profimedia Images

Cât de frumoasă este Suri, fiica lui Tom Cruise, la aproape 16 ani. Tânăra a făcut furori pe străzile din New York

Cu doar trei luni înainte de a împlini 16 ani, Suri Cruise, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, a fost fotografiată singură pe străzile din New York, Statele Unite ale Americii și a întors privirile celor din jur.

Suri Cruise a fost în centrul atenției încă de când era doar o fetiță, iar acum, aceasta s-a transformat într-o domnișoară superbă, care reușește să întoarcă privirile pe stradă.

Cât de frumoasă este Suri, fiica lui Tom Cruise, la aproape 16 ani

Citește și: Katie Holmes și fiica ei, Suri Cruise, par mai degrabă surori. Se îmbracă asemănător si au aproape aceeași înălțime

De curând, ea a fost fotografiată pe străzile din New York și a surprins privirile celor din jur. Deși se îmbracă la fel ca un adolescent obișnuit, Suri impresionează cu frumusețea ei naturală, pe care a moștenit-o de la părinții ei faimoși. 

Cât de frumoasă este Suri, fiica lui Tom Cruise, la aproape 16 ani

Îmbrăcată în pantaloni largi, desfăcuți în părțile laterale, pe care i-a asortat cu o jachetă din denim, bocanci și o geantă tip plasă, Suri n-a trecut neobservată. Ba mai mult, curios este faptul că a ieșit la plimbare singură, ea fiind de cele mai multe ori însoțită de mama ei, Katie Holmes, cu care are o relație apropiată. 

katie holmes si suri cruise

Citește și: Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, surprinsă pe străzile din New York. S-a transformat într-o domnișoară superbă

Suri Cruise nu și-a mai văzut tatăl de ani buni

În anul 2012, Katie Holmes și Tom Cruise au ajuns la divorț, după o căsnicie de șase ani. Suri a rămas în grija mamei, însă acordul legat de custodie îi dădea dreptul lui Tom Cruise să-și viziteze fiica și să petreacă timp împreună. Cu toate acestea, actorul și fiica sa, Suri, nu au fost văzuți împreună din 2013, motiv pentru care se speculează că acesta a rupt orice legătură cu fata lui.

Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes
Suri, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes

Citește și: Bella, o nouă imagine inedită. Cum arată fiica adoptivă a lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri