adele dieta
Divertisment

Adele a reusit sa slabeasca aproximativ 50 de kilograme in ultimele luni si spune ca adevaratul motiv pentru care si-a dorit aceasta schimbare este pentru ca voia sa fie "cea mai sanatoasa mamica posibila" pentru fiul sau in varsta de sapte ani.

Cat de mult a slabit, de fapt, Adele. Artista a fost fotografiata cand pleca de la sala, intr-o tinuta mulata

Adela si-a uimit fanii cu transformarea sa fizica, slabind mai bine de 40 de kilograme. Conform apropiatilor sai, dorinta de a fi "cea mai sanatoasa mamica posibila" pentru fiul in varsta de sapte ani a motivat-o sa fie mai atenta la stilul sau de viata.

Se crede ca artista a urmat dieta Sirtfood, un regim pe care l-a mai tinut si in trecut. Regimul presupune consumarea multor produse vegetale precum fructe, nuci, rucola, ceapa si telina.

Pe langa faptul ca si-a schimbat alimentatia, Adele a facut pilates si a renuntat la ceai, alcool si tigari. "Obisnuiam sa plang, dar acum transpir", a scris ea pe Instagram.

Recent, paparazzi au fotografiat-o pe vedeta imbracata sport, probabil in echipamentul pentru sala. Desi poze cu noul look al artistei au mai aparut in tabloide, este pentru prima data cand aceasta este surprinsa purtand haine mulate, care ofera o imagine mai clara asupra greutatii la care a ajuns.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri