nupo fam
Frumusete

(P) Cum să slăbești rapid și sănătos înainte de vacanță

Vara și-a intrat pe deplin în drepturi și dacă aveți planuri de vacanță, acum este momentul să acționați pentru a scăpa de acele kilograme nedorite! Chiar dacă ați încercat multe regimuri de slăbit și v-ați pierdut motivația, cu o dietă adecvată, obiective realiste și un plan de solid de antrenament, puteți obține rezultatele mult dorite.

Cei mai mulți dintre noi aleg vara o vacanță la soare, pe o plajă perfectă și nisip fin. Dar ce poate fi mai descurajant decât atunci când probezi ținute noi de vară care nu se potrivesc. Deși nu ar trebui să vă faceți niciodată griji cu privire la modul în care arăți pe plajă, este important să vă simțiți bine, deoarece ținerea greutății sub control ajută la sănătatea și bunăstarea generală.

Aveți nevoie de câteva schimbări, dar și de cel mai bun plan de dietă pentru un corp de vis? Iată câțiva pași care vă vor ajuta să vă îndepliniți obiectivele fără a vă simți frustrați și nemotivați. Dacă începeți acum, în doar câteva săptămâni veți arata și vă veți simți grozav!

Stabiliți-vă un obiectiv

Cercetările arată că, dacă ne stabilim un obiectiv, avem mai multe șanse să îl atingem și cu cât suntem mai ambițioși, cu atât mai bine. Un studiu realizat pe 24.000 de persoane care și-au propus să slăbească a descoperit că cei care și-au stabilit ca țintă să slăbească un număr mai mare de kilograme, au pierdut aproape de două ori mai mult decât cei care și-au propus un număr mai modest.

Stabiliți-vă „mini-ținte” pe care să le faceți în fiecare săptămână, fie că este vorba de a pierde câteva kilograme, de a opta pentru un sport nou sau chiar de a merge mai mult pe jos. Obiectivul mare este destinația finală, țintele mici sunt repere pe parcurs. De fiecare dată când realizați unul, vă va oferi un sentiment de realizare și vă va motiva să treceți la pasul următor.

Alegeți NUPO, dieta perfectă!

Cu toții ne dorim să slăbim mult, repede, dar mai ales sănătos. În același timp toate eforturile depuse în a pregăti mâncarea, în a cântari și număra caloriile este un proces copleșitor care ne face să renunțam încă din primele zile la dietă. Acum aveți la dispoziție dieta perfectă. Dieta de slăbit NUPO este cea mai eficientă, cea mai sigură și cea mai cercetată dietă. Originară din Danemarca, dieta NUPO este o dietă VLCD ( foarte scăzută în calorii), echilibrată ( asigură toate mineralele, vitaminele, proteinele, fibrele și nutrienți de care are nevoie organismul), este o dietă științifică, atent și continuu studiată, care îi certifică siguranța pentru sănătatea umană și eficiența în procesul de slăbire.

Efecte benefice ale dietei Nupo asupra sănătății: reduce și normalizează hipertensiunea arterială și hipertensiunea pulmonară; normalizează glicemia în diabetul zaharat de tip 2; scade concentrația acizilor grași din sânge (ex. trigliceride) și normalizează nivelul colesterolului; scade riscul de boli cardiovasculare; scade riscul complicațiilor diabetului zaharat; scade riscul de cancer de colon și de sân; reduce episoadele de apnee în somn (sforăitul); ameliorează afecțiunile osteo-articulare; normalizează oxigenarea sângelui.

Dieta de slăbit NUPO asigură scăderea eficientă și sigură în greutate, fiind o dietă săracă în calorii, dar care conține cantitatea corectă și completă de proteine, nutrienți, vitamine și minerale esențiale organismului, care au rolul de a menține organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire. Este o dietă versatilă și poate fi urmată în diferite moduri, după preferințe. Pentru a slăbi rapid și în siguranță, recomandarea specialiștilor este că dieta să fie urmată minim 3 săptămâni (dieta poate fi urmată în mod continuu, între 3-8 săptămâni*). La nevoie (suprapondere, obezitate), se poate face pauză 1-2 săptămâni și apoi dieta se poate relua pentru a continua procesul de slăbire.

Dieta Nupo este o dietă de slăbit cu efecte pe termen lung! Inițial se pierd mai multe kilograme, care se mențin în timp pe o durata mult mai lungă decât la orice altă dietă, inclusiv la dietele hipocalorice, ceea ce aduce un beneficiu psihologic considerabil.

Sport în aer liber

Profitați la maximum de zilele mai lungi și de vremea caldă și faceți sport în aer liber. Studiile arată că, în comparație cu antrenamentele la interior, exercițiile într-un mediu natural sunt asociate cu sentimente mai mari de fericire și bunăstare, precum și cu un nivel crescut de energie. De asemenea, sportul în aer liber întărește sistemul imunitar și crește nivelul de vitamina D. Așadar, indiferent dacă sunteți începători sau deja un fan al menținerii în formă, există o gamă întreagă de activități de care vă puteți bucura în aer liber în această vară.

A avea o rutină zilnică eficientă, nu doar că ne poate ajuta să slăbim, dar ne poate salva și viața atunci când suntem ocupați. O dietă rapidă, sigură și eficientă, mișcare în mod regulat, un program strict de somn și un pic mai puțin stres, pot fi cheia unei veri reușite!

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?