smiley si gina pistol
Divertisment

Nuntă Smiley și Gina Pistol / Foto: Facebook

Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Smiley și Gina Pistol la nuntă: "Îi caracterizează. Totul denotă romantism"

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați designeri din România, a comentat ținutele purtate de Smiley și Gina Pistol în ziua nunții lor. Cele două vedete și-au unit destinele după șapte ani de relație, în fața a 300 de invitați, rude și prieteni, multe persoane fiind din showbiz.

Gina și Smiley au mers pe relaxare. Și-au dorit ca nunta să fie un prilej pentru ca persoanele dragi din viața lor să se distreze. Nu au existat rochii incomode sau coafuri care să le facă pe invitate să fie mai atente la a nu strica look-ul în loc să se distreze, iar mulți dintre bărbații invitați au preferat să vină în pantofi sport, fără papion sau cravată. De altfel, și mirii au ales un stil vestimentar boho chic, romantic, care i-a lăsat să se miște în voie.

smiley si gina pistol nunta (8)
Nuntă Smiley și Gina Pistol / Foto: Instagram/Grabazei Photography

Citește și: Gina Pistol, în lacrimi pe Instagram, după ce a postat din greșeală o poză cu chipul fiicei sale: “Regret amarnic”

Gina Pistol și Smiley, miri relaxați

nunta smiley si gina pistol (1)
A doua ținută de mireasă a Ginei a fost o rochie lejeră, strălucitoare / Foto: Facebook

Gina Pistol a avut două rochii de mireasă. Cea purtată la cununia civilă și religioasă a fost lungă până-n pământ, fluidă, cu broderii, fără paiete, aplicații strălucitoare sau corset. Rochia de la petrecere a fost strălucitoare, la fel de lejeră, cu transparențe, și a purtat-o cu ciocate. 

De cealaltă parte, Smiley s-a asortat cu soția lui. A îmbrăcat un costum crem și o cămașă fără rever. La petrecere a purtat un sacou colorat, pe care erau imprimate zeci de poze cu el și Gina, primit cadou de la bunul lui prieten, CRBL.

sacou smiley nunta
Sacoul primit de Smiley de la CRBL / Foto: Instagram

Citește și: Gina Pistol a hotărât să renunțe la televiziune. Ce a determinat-o să ia această decizie, deși se bucură de mare popularitate

„Au ales o vestimentație care îi caracterizează, într-un stil curat, inconfundabilul stil boho chic. Este o rochie vaporoasă, romantică, prețiosă în partea superioară, din dantelă accesorizată cu mărgele și perle. Gina poartă pantofi foarte frumoși, accesorizați tot cu perle, brand-ul Jimmy Choo. Îmi place părul cofat lejer și machiajul discret, fin. Este un look care o caracterizează și care-mi place foarte mult, este simplu, modern și de bun gust. Gina este naturală și frumoasă. E timpul să învețe miresele că se poate și așa. Gina are bijuterii foarte prețioase, de la un brand cunoscut, cu briliante. Se vede că sunt alese cu cap, forte frumoase, asortate, dar deloc ostentative. Buchetul îmi place foarte mult. Se potrivește cu tot conceptul, în același stil boho. De obicei, acestea sunt flori care se pun pe marginea buchetului – floarea miresei se numește. Ea a ales ceva simplu, să aibă tot buchetul din floarea miresei.

Smiley a ales, de asemenea, o vestimentație interesantă, lejeră, care i se potrivește. Îmi place foarte mult la el că s-a tuns, îi stă foarte bine așa. Este îmbrăcat bine, îmi place cămașa fără rever. O simplitate care dă bine și în cazul lui. Totul denotă romantism", a declarat Cătălin Botezatu pentru viva.ro.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri