catherine zeta jones si fiica ei
Divertisment

Catherine Zeta-Jones și fiica ei, Carys, în 2018 / Foto: Profimedia

Catherine Zeta-Jones, impresionată de talentul fiicei ei la cântat, după ce tânăra a urcat pe scenă: "Carys, incredibil!"

Carys, fiica de 20 de ani a lui Catherine Zeta-Jones și a lui Michael Douglas, i-a impresionat nu numai pe internauți, ci și pe celebra ei mamă, cu talentul ei la cântat.

Carys pare că vrea să meargă pe urmele părinților și să-și creeze o carieră în showbiz. Nu neapărat în actorie, căci tânăra pare mai apropiată de muzică. Îi place să cânte la pian, la chitară dar și cu vocea, iar clipurile pe care le-a postat recent pe Instagram o arată în timp ce cântă cu suflet.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, imagini inedite cu fiica ei, din arhiva familiei. Tânăra a împlinit 20 de ani: "La mulți ani, domnișoară frumoasă"

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Cel mai recent filmuleț publicat de Carys o arată pe scena unui bar din Islanda, cântând alături de o trupă locală. Piesa aleasă de ea a fost "Shallow", din "A Star is Born". Din momentul în care începe, publicul aplaudă cu entuziasm, iar la final, unul dintre membrii trupei care a acompaniat-o s-a pus în genunchi, într-un gest de apreciere față de tânăra vedetă în devenire.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nici Catherine Zeta-Jones nu a rămas fără reacție, chiar dacă nu a fost în pubul cu pricina la momentul artistic al fiicei sale. "Carys!!! Incredibil! Îmi doresc să fi fost acolo. Te iubesc. Distrează-te, iubito", a scris actrița. La comentariul starului a lăsat un mesaj chiar unul dintre membrii trupei cu care Carys a cântat: "Fiica ta e minunată. Sunt Sibbi, vocalistul grupului, și cântăm 'Shallow' în fiecare seară cu diverși invitați. Carys a fost una dintre cele mai bune pe care le-am avut aici. M-am pus în genunchi și am rugat-o să revină seara următoare".

Atât fiica lui Catherine, cât și fiul ei și al lui Michael Douglas, Dylan, sunt apropiați de lumea artistică, așa că nu ar fi de mirare ca în curând să-i vedem la Hollywood.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, într-o rochie decoltată până la abdomen. Elegantă și stilată, a apărut pe covorul roșu la brațul fiului ei

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?