Catherine Zeta-Jones
Divertisment

Catherine Zeta-Jones / Foto: Profimedia

Catherine Zeta-Jones, într-o rochie decoltată până la abdomen. Elegantă și stilată, a apărut pe covorul roșu la brațul fiului ei

La 53 de ani, Catherine Zeta-Jones se poate lăuda cu o siluetă de model. În plus, eleganța înnăscută și grația pe care și-a cultivat-o de-a lungul timpului au transformat-o într-una dintre cele mai stilate vedete de la Hollywood.

Serile trecute, actrița a apărut alături de fiul său de 22 de ani, Dylan Douglas, la premiera seriei "National Treasure: Edge of History", în care aceasta joacă. Pentru ocazia specială, Catherine a îmbrăcat o ținută care a transformat-o în vedeta serii.

Citește și: „Nu a fost plăcut pentru nimeni, Catherine e fericită acum”. Michael Douglas a împărțit ani de zile, cu fosta soție, casa din Mallorca

Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones se poate lăuda cu o siluetă de model. / Foto: Profimedia

Bruneta a ales o rochie lungă până-n pământ, plină de paiete și frumos mulată pe siluetă, într-o superbă nuanță de vișiniu. Nu au lipsit nici inserțiile transparente, iar decolteul a fost în prim-plan, căci ținuta a fost decupată până aproape de abdomen.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, vacanță romantică la schi cu Michael Douglas: “Aș putea lua aurul la Olimpiadă”. Declarația de iubire a actorului

Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones, însoțită la eveniment de fiul ei, Dylan / Foto: Profimedia

Tonică, misterioasă și perfect aranjată, Catherine Zeta-Jones s-a simțit în largul său și a pozat în fața fotografilor strânși la eveniment. Nu a fost însoțită de soțul său, Michael Douglas, ci de șarmantul lor fiu, Dylan, în vârstă de 22 de ani. Îmbrăcat în costum maro, cu pantofi asortați și o cravată bronz-portocalie, tânărul a afișat un zâmbet larg, mândru de celebra lui mamă.

Catherine Zeta-Jones este căsătorită de 22 de ani cu Michael Douglas

Citește și: Catherine Zeta-Jones, fermecătoare acum, superbă și în urmă cu 30 de ani. Imagini rare din serialul care i-a adus celebritatea

Catherine Zeta-Jones este căsătorită cu Michael Douglas din noiembrie 2000. Aceștia au împreună doi copii, Dylan Michael și Carys Zeta. Actrița galeză sa vorbit despre secretul din spatele mariajului cu Michael Douglas: nu și-au pierdut niciodată simțul umorului.

„În primul rând, ne distrăm foarte mult împreună. Soțul meu este cu 25 de ani mai în vârstă decât mine, ăsta nu este un secret. Ca în orice relație, nu ar fi normal dacă nu ar exista urcușuri și coborâșuri. Constante trebuie să fie dragostea și respectul. Nu ne-am pierdut niciodată, dar niciodată, simțul umorului și ne bucurăm de compania celuilalt”, a dezvăluit câștigătoarea de Oscar.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți din noiembrie 2000 și au doi copii. / Foto: Profimedia

Relația lor nu a fost lipsită de suișuri și coborâșuri, lucruri pe care au avut curajul să și le asume. Cei doi s-au despărțit în 2013, dar un an mai târziu s-au împăcat. Înainte, însă, au avut de înfruntat diagnosticul de cancer al lui Michael, dar și pe cel de tulburare bipolară al Catherinei. Au reușit, însă, să rămână împreună, iar ce i-au ținut uniți au fost iubirea și prietenia.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au căsătorit în noiembrie 2000 și au împreună doi copii: Dylan (22 de ani) și Carys (19 ani).

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri