Catherine Zeta-Jones
Divertisment

Catherine Zeta-Jones și-a revăzut părinții după un an și jumătate/ Getty Images

Catherine Zeta-Jones, într-un costum de baie extrem de decoltat. Actrița arată uimitor la vârsta de 53 de ani

Nu putea trece vara fără ca vedetele să nu-și etaleze siluetele de invidiat în costumele de baie decoltate. Este și cazul actriței Catherine Zeta-Jones, care a bifat o apariție surprinzătoare pe contul său de Instagram, unde a strâns aproape 90 de mii de aprecieri. 

Soția lui Michael Douglas arată uimito la vârsta de 53 de ani și nu-i este teamă să-și arate formele voluptoase în costume de baie îndrăznețe. În fotografiile postate pe rețeaua de socializare, actrița a purtat o costum kaki, care prezenta un decolteu generos. Întregul look a fost completat de o pălărie din paie și de ochelari de soare, actrița fiind vizibil încântată de vacanța la mare. 

Citește și: Catherine Zeta-Jones, impresionată de talentul fiicei ei la cântat, după ce tânăra a urcat pe scenă: "Carys, incredibil!"

„Ciao”, a scris Catherine Zeta-Jones la descrierea imaginilor. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii au complimentat-o pe frumoasa actriță în secțiunea de comentarii: „Superbă”/ „Uimitoare”/ „Așa vrea să arăt și eu așa când o să fiu la vârsta ta”/ „Vacanță plăcută, Catherine”/„Arăți spectaculos”

Catherine Zeta-Jones este căsătorită de 22 de ani cu Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones este căsătorită cu Michael Douglas din noiembrie 2000Aceștia au împreună doi copii, Dylan Michael și Carys Zeta. Actrița galeză a vorbit despre secretul din spatele mariajului cu Michael Douglas: nu și-au pierdut niciodată simțul umorului.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, fermecătoare acum, superbă și în urmă cu 30 de ani. Imagini rare din serialul care i-a adus celebritatea

„În primul rând, ne distrăm foarte mult împreună. Soțul meu este cu 25 de ani mai în vârstă decât mine, ăsta nu este un secret. Ca în orice relație, nu ar fi normal dacă nu ar exista urcușuri și coborâșuri. Constante trebuie să fie dragostea și respectul. Nu ne-am pierdut niciodată, dar niciodată, simțul umorului și ne bucurăm de compania celuilalt”, a dezvăluit câștigătoarea de Oscar.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri