Catherine Zeta-Jones
Divertisment

Catherine Zeta-Jones și-a revăzut părinții după un an și jumătate/ Getty Images

Catherine Zeta-Jones, mesaj emoționant după ce și-a revăzut părinții după mai bine de un an și jumătate: ”Sunt binecuvântată!”

Catherine Zeta-Jones a fost nevoită să stea departe de părinții ei în timpul pandemiei de coronavirus, însă acum, ei s-au reunit în Mallorca, iar actrița s-a declarat ”binecuvântată”.

Citește și: Cum se menține în formă Catherine Zeta-Jones la 51 de ani. Actrița dezvăluie în ce constau mesele ei dintr-o zi

Catherine Zeta-Jones și-a revăzut părinții după mai bine de un an și jumătate, iar actrița a făcut publice mai multe imagini pe rețelele sociale, ce au fost însoțite de un mesaj emoționant.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

”Ador să fiu cu mama și tata după ce am stat departe unul de celălalt atât de mult timp. Sunt cei mai buni, îmi aduc multă bucurie. Sunt binecuvântată, cu adevărat binecuvântată.”, a scris actrița în vârstă de 51 de ani pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginile făcute publice pe rețelele sociale, Catherine Zeta-Jones apare alături de mama ei, Patricia, care poartă o bluză roz, pe care a asortat-o cu niște perle.

De asemenea, într-o altă fotografie, actrița apare îmbrăcată într-o rochie cu imprimeu floral, alături de tatăl ei, care poartă niște pantaloni albi și o cămașă cu imprimeu.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, în costum de baie, în timpul unui antrenament. Imaginile sunt virale: ”Ești uimitoare!”

În urmă cu mai mult timp, Catherine Zeta-Jones mărturisea că le este recunoscătoare părinților ei pentru faptul că au susținut-o în carieră și au trimis-o să ia lecții de balet.

”Tatăl meu deținea o fabrică de dulciuri, iar mama era croitoreasă, așa că am crescut cu ea făcându-mi fel și fel de costume. Ei m-au susținut foarte mult.”, mărturisea actrița  într-un interviu la Jimmy Kimmel.

Catherine Zeta-Jones, imagini inedite alături de Michael Douglas

În urmă cu câteva săptămâni, Catherine și Michael s-au fotografiat în vacanță, s-au sărutat și au râs, părând la fel de îndrăgostiți ca la început: „Când selfie-urile nereușite li se întâmplă oamenilor buni”, a scris, glumind, Zeta-Jones.

Citește și: Catherine Zeta-Jones dezvăluie secretul unui mariaj fericit. Actriţa şi Michael Douglas sunt împreună de peste 20 de ani

Fanii au fost absolut încântați de imaginile postate de Catherine și i-au felicitat pentru relația lor în numeroasele  comentarii pe care le-au lăsat pe pagina de Instagram a acesteia: „Ce frumos!”, „Sunteși un cuplu uimitor!”. ”Este imposibil ca Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones să apară într-un selfie sau într-o fotografie nereușită”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?