Meghan Markle
Divertisment

De când locuiește în Montecito, California, Meghan Markle s-a ales cu o poreclă din partea vecinilor ei. / Foto: Profimedia

Câți bani ar primi Meghan Markle dacă ar juca din nou în „Suits”. Serialul ar putea avea o continuare 

Serialul „Suits” nu numai că a doborât recordul după difuzarea ultimului sezon în 2019, dar a strâns și milioane de vizualizări după ce a fost încărcat pe o platformă de streaming, lucru care i-a făcut pe producători să ia în considerare lansarea unui nou sezon. 

Meghan Markle a făcut parte din distribuția serialului timp de șapte ani, interpretându-o pe Rachel Zane, până în momentul când s-a căsătorit cu prințul Harry. Ea a renunțat la actorie și s-a axat pe îndatoririle regale impuse de Familia Regală britanică. Cu toate acestea, sunt șanse ca Meghan să-și reia cariera de la Hollywood de când a părăsit Marea Britanie și s-a mutat în SUA alături de soțul ei de și copiii lor. 

Citește și: Patrick J. Adams, iubitul lui Meghan Markle din „Suits”, mesaj neașteptat pe rețelele sociale. Ce a scris despre fosta colegă

Acum, după ce au apărut zvonuri că platforma de streaming are în plan să scoată un nou sezon, este posibil ca Meghan să fie rugată să-și reia rolul în drama de succes. Dacă va accepta, soția prințului Harry ar putea să primească un milion de dolari pe episod. 

„Show-ul a atras un public nou în această vară, iar creatorii din spatele serialului sunt gata să scoată un nou sezon. Ar fi în stare să o plătească pe Meghan un milion de dolari pe episod dacă este de acord să se întoarcă.”, a declarat o sursă pentru publicația Closer

Cu toate acestea, Meghan s-ar putea să nu se mai întoarcă la actorie niciodată, asta pentru că ducesa de Sussex se gândește serios să înceapă o carieră în politică. 

Prințul Harry, deranjat de scenele intime filmate de Maghan Markle în serialul Suits

Prințul Harry și Meghan Markle s-au cunoscut la jumătatea anului 2016 și s-au căsătorit în anul 2018, devenind ulterior părinții a doi copii, Archie și Lilibet. Cei doi au fost persoane publice și înainte să anunțe că formează un cuplu. Harry era mereu în centrul atenției pentru faptul că era nepotul Reginei Elisabeta și fiul prințesei Diana, iar Meghan Markle avea o carieră de succes în actorie, în SUA.

Ducesa de Sussex și-a câștigat notorietatea jucând în serialul de succes „Suits”, acesta fiind și unul dintre lucrurile care i-au provocat un disconfort lui Harry. El a recunoscut că a urmărit câteva secvențe din serialul în care a jucat actuala sa soție, inclusiv scenele intime dintre Rachel Zane, personajul jucat de ea și Mike Rosse, personajul interpretat de Patrick J. Adams, mărturisind că a fost o „greșeală”. 

Citește și: Cum se distra Meghan Markle în pauzele de filmare de la ”Suits”. Imaginea postată de colegul ei a făcut furori pe internet

„Am căutat pe Google numele ei și am apucat să văd câteva scene de dragoste din serial. A fost o greșeală. Am văzut-o pe ea și pe un coleg de distribuție sărutându-se într-un birou și o sală de conferințe. Nu aveam nevoie să văd astfel de lucruri”, a declarat prințul Harry. 

Potrivit publicației Page Six, prințul Harry a scris în cartea sa, „Spare”, că are nevoie de „terapie cu șocuri electrice” pentru a-și scoate scenele intime din memorie. 

Etichete: meghan markle , bani , suits , serial

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri