Julia Samuel și prințesa Diana/ Getty Imagessi printesa Diana
Divertisment

Julia Samuel și prințesa Diana/ Getty Images

Cea mai bună prietenă a prințesei Diana este nașa prințului George: „A fost cel mai bun mod de a o onora”

Cea mai bună prietenă a prințesei Diana a acceptat să fie nașa primului copil al lui William și Kate Middleton, prințul George, ca un mod de a-și onora regretata prietenă. Julia Samuel a vorbit despre relația cu finul ei. 

Prietena apropiată a prințesei Diana, Julia Samuel, fondator al organizației caritabile Child Bereavement UK, al cărui patron este și prințul William, a vorbit despre relația cu finul ei,  prințul George,  spunând decizia de a-i fi nașă  este un „mod minunat” de a o onora pe regretata prințesă. 

„Mă simt norocoasă că am avut o prietenie atât de strânsă cu prințesa Diana. Este un mod minunat de a o onora și îl iubesc enorm pe finul meu, pe prințul George. Este uimitor, este amuzant și are o energie debordantă. Diana l-ar fi iubit atât de mult. Este sfâșietor pentru noi toți”, a declarat Julia pentru The Observer.

Citește și: Ce reguli trebuie să respecte prințul George, la doar opt ani. Prințul William și Kate Middleton sunt părinți foarte stricți

Julia a continuat să vorbească și despre influența pe care a avut în campania legată de sănătatea mintală susținută de prințul William și prințul Harry. „Cred că ambii prinți au avut un impact puternic în societate, vorbind despre durere și sănătatea mintală. Mă bucur că am luat parte la această inițiativă și sunt mândră că au reușit să dezvolte atât de mult această organizație”, a mai spus aceasta. 

Julia Samuel și prințul Harry/ Getty Images
Julia Samuel și prințul Harry/ Getty Images

Julia Samuel a suferit mult după moartea prințesei Diana

Julia a vorbit și despre durerea pe care a simțit-o atunci când și-a pierdut prietena în urmă cu 25 de ani, spunând: „Am fost foarte supărată. Eram șocată de moartea ei și supărată că nu am putut înțelege totul cu adevărat. Înțeleg mai bine acum. Înțeleg că oamenii au iubit-o și o iubesc cu adevărat, dar sunt tristă și astăzi”. 

Aceasta face parte din lista celor șapte nași ai prințului George și a fost o bună prietenă a prințesei Diana înainte de moartea acesteia din 1997. Cele două au legat o prietenie strânsă după ce s-au întâlnit la o cină din 1987, unde s-au bucurat de râsete și voie bună. Julia a locuit mult timp aproape de Palatul Kensington. Diana îi lua uneorii pe copiii Juliei de la școală, iar Julia i-a cerut chiar să fie nașă pentru fiul ei Benjamin. 

Citește și: Fotografie nemaivăzută până acum cu prințesa Diana. Imaginea face parte dintr-o nouă expoziție de fotografie la Palatul Kensington

Nașa prințului George a vorbit și despre tradiția familiei spunând că: „Îi fac lui George ceea ce Diana ne-a făcut nouă și anume, să-i ofer jucării imposibile, pe care William trebuie să le asambleze zile întregi. Acestea fac ulterior o mulțime de zgomote și lumini. Asta mă face să râd, iar George este foarte încântat”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri