33842018-8792849-Forever_Jack_We_never_decide_on_our_babies_names_until_the_last_-a-31_1601529454698
Divertisment

Ce a apărut pe internet după ce Chrissy Teigen a dezvăluit că a pierdut sarcina. Mesajele sfâșietoare transmise de vedete

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut al treilea copil și a făcut totul public printr-un mesaj postat pe Instagram, unde a postat imagini sfâșietoare. În urma acestora, însă, numeroase vedete au reacționat, transmițându-i încurajări după pierderea suferită.

Chrissy Teigen, în vârstă de 34 de ani și John Legend, au dezvăluit ieri că au pierdut al treilea copil, un băiețel pe care plănuiau să-l numească Jack. Tragedia a venit la câteva zile după ce modelul a fost spitalizat de urgență, din cauza unor complicații.

”Suntem întotdeauna aici pentru tine, vă iubim, dragilor!”, a fost mesajul transmis de Kim Kardashian.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Momente dramatice pentru unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz: Chrissy Teigen și John Legend au pierdut al treilea copil

Și Ellen DeGeneres a reacționat pe Twitter după aflarea tragediei: ”John, îți transmit ție și familiei tale fiecare gram din dragostea mea!”

Hillary Clinton a reacționat, de asemenea, pe Twitter: ”Îmi pare atât de rău să aud despre pierderea voastră. Dragostea și rugăciunile mele sunt îndreptate spre voi, John, Luna și Miles. ”

”Inima mea e frântă. Îmi pare rău să aud despre această pierdere. Vă transmit multă iubire. Te iubesc, frumoaso!”, a comentat și Paris Hilton.

”Vă transmit multă iubire în aceste momente!”, a comentat și Channing Tatum.

Chrissy Teigen a anunțat pe rețelele sociale că a pierdut sarcina

Modelul în vârstă de 34 de ani, care aștepta să devină mamă pentru a treia oară, a pierdut sarcina joi dimineață.

”Suntem șocați și trăim genul ăla de durere de care auzi doar la alții, durere pe care nu ai mai simțit-o în viața ta. Nu am putut opri sângerarea, să îi oferim fluidele de care avea nevoie, în ciuda tonelor de transfuzii. Nu a fost suficient”, a mărturisit Teigen pe rețelele de socializare.

Chrissy Teigen, internată în spital de urgență. Soția lui John Legend e însărcinată cu al treilea copil

John Legend și Chrissy Teigen s-au căsătorit în Italia, în 2013. În același an, artistul a lansat celebra piesă ”All of Me”, pe care i-a dedicat-o soției. Ei au împreună o fetiță în vârstă de doi ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri