2018 Glamour Women Of The Year Awards: Women Rise - Arrivals
Divertisment

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Glamour

Chrissy Teigen, internată în spital de urgență. Soția lui John Legend e însărcinată cu al treilea copil

Chrissy Teigen, soția celebrului cântăreț John Leend, a fost internată în spital de urgență, după ce s-a confruntat cu sângerări excesive.

Chrissy Teigen, care este mama a doi copii obținuți prin fertilizare in vitro, a rămas însărcinată pentru a treia oară în mod natural, însă are o sarcină cu probleme. Modelul în vârstă de 34 de ani și-a petrecut ultimele săptămâni la pat, iar acum a ajuns la spital.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Chrissy Teigen s-a filmat din salonul de spital, iar apoi le-a explicat fanilor că trece prin momente dificile, iar soțul ei, John Legend, i-a fost alături.

John Legend a dezăvluit secretul căsniciei cu Chrissy Teigen. Ce fac pentru a-și păstra flacăra pasiunii

”Știți cu toții că în ultimele săptămâni am stat la pat. Este o perioadă în care mă odihnesc foarte mult, doar merg la baie și gata, asta-i tot. Fac baie de două ori pe săptămână, nu duș. Am sângerat. Sunt la jumătatea sarcinii și sângerarea nu se oprește.”, a mărturisit Chrissy, iar șirul mărturisirilor nu s-a oprit aici.

”De fiecare dată când merg la baie văd sânge. Astăzi, însă, situația a fost mai gravă. Era ca și cum ai fi pornit un robinet la presiune mică și l-ai fi lăsat așa. E ciudat pentru că eu mă simt bine. De obicei sunt o gravidă veselă, însă nu mă pot obișnui cu situația asta. La un moment dat nu mă opream din sângerat.”, a mai mărturisit Chrissy.

Chrissy Teigen a dezvăluit sexul bebelușului din greșeală, în timp ce era Live pe Instagram: ”Ooops, sunt atât de prostuță!”

John Legend și Chrissy Teigen s-au căsătorit în Italia, în 2013. În același an, artistul a lansat celebra piesă ”All of Me”, pe care i-a dedicat-o soției. Ei au împreună o fetiță în vârstă de doi ani.

Credit foto: Getty Images, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?