Chrissy Teigen
Divertisment

Momente dramatice pentru unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz: Chrissy Teigen și John Legend au pierdut al treilea copil

 Modelul Chrissy Teigen a publicat pe Instagram un mesaj sfâșietor și câteva imagini dramatice, care ilustrează suferință prin care trece. Ajunsă la spital cu sângerări severe, Chrissy Teigen, care era însărcinată pentru a treia oara, a pierdut copilul, în urma unor complicații grave.

Suntem șocați și trăim genul ăla de durere de care auzi doar la alții, durere pe care nu ai mai simțit-o în viața ta. Nu am putut opri sângerarea, îi oferim fluidele de care avea nevoie, în ciuda tonelor de transfuzii. Nu a fost suficient”, a mărturisit Teigen pe rețelele de socializare.

Chrissy Teigen a pierdut sarcina

Chrissy Teigen a vrut împărtășească suferința prin care trece cu fanii săi și a postat imagini cutremurătoare pe Instagram. Aceasta apare cu ochii în lacrimi, răvășită, cu trupul neînsuflețit al micuțului bebeluș în brațe, pe care îl numiseră Jack.

Întotdeauna am hotărât numele copiiilor în ultima clipă, fix înainte se nască, înainte plecăm din spital. Dar micuțului astă începusem îi spunem Jack. Va rămâne întotdeauna Jack pentru noi. Și-a dorit atât de mult fie parte din viața noastrăși va fi pentru totdeauna”, a mai spus soția lui John Legend.

Ulterior, Chrissy a postat pe Twitter un mesaj care i-a înfiorat pe fani: “ duc acasă fără copil. Cum poate fi real?” Aceasta era spitalizată de ceva vreme, din cauza unor sângerări, apărute pe fondul unei placente slăbite. Modelul nu a dezvăluit în câte luni de sarcina era.

Chrissy Teigen și John Legend mai au doi copii împreună.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri