printesa diana
Divertisment

Prinţesa Diana / Foto: Getty Images

Ce a făcut prințesa Diana la scurt timp după ce a fost cerută de soție de prințul Charles. Secretul ei a ieșit la iveală abia acum

Despre viața prințesei Diana s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum, chiar și la aproape 24 de ani de la moartea ei, ies la iveală detalii neștiute despre ea. Mai exact, potrivit Daily Mail, aceasta ar fi fost într-o călătorie secretă în Australia după ce a fost cerută de soție de prințul Charles.

Potrivit Daily Mail, cu puțin timp înainte de a-și începe celebrul turneu regal în Australia, în 1983, prințesa Diana a vizitat țara singură, în secret, în luna februarie a aceluiași an.

Citește și: Meghan Markle a născut o fetiță. Cum va reuși micuța Lillibet Diana să reunească familia regală după o perioadă tulbure

Conform sursei citate, prințesa Diana a călătorit în secret în Australia pentru a-și pune ordine în minte după ce a anunțat că s-a logodit cu prințul Charles. Vizita ei a trecut neobservată atunci, dar acum ies la iveală detalii neștiute.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Se pare că aceasta a călătorit la Yass, un oraș din New South Wales, unde și-a vizitat mama, pe Frances Spencer. Aceasta a decis să plece într-o mică vacanță imediat după ce prințul Charles a cerut-o de soție, întrucât și-a dorit să se gândescă la toate sacrificiile pe care trebuie să le facă în calitate de membru al familie regale.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Kate Middleton și prințul Harry și Meghan. Ce le spunea prietenilor înainte de interviul exploziv

”A petrecut trei săptămâni cu mama ei în Yass, unde a plecat la o săptămână după ce prințul Charles a cerut-o de soție.”, a dezvăluit scriitoarea Juliet Rieden, pentru Talking Honey.

Ulterior, după această călătorie secretă, prințesa Diana s-a întors în Australia după ce s-a căsătorit cu prințul Charles și a devenit mamă. A fost una dintre cele trei vizite făcute aici înainte de divorțul lor, din 1996. Un an mai târziu, însă, pe 31 august 1997, Diana se stingea din viață, la doar 36 de ani, în urma unui accident rutier petrecut în Paris.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?