familia regala britanica
Actualitate

Familia regală britanică ar putea fi reunită de micuța Lillibet Diana, fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle. / Foto: Profimedia

Meghan Markle a născut o fetiță. Cum va reuși micuța Lillibet Diana să reunească familia regală după o perioadă tulbure

Într-o perioadă tulbure pentru familia regală britanică, vestea că Meghan Markle a născut o fetița ar putea aduce din nou liniștea. Fosta actriță și prințul Harry au anunțat că în viața lor a apărut Lillibet (Lili) Diana Mountbatten-Windsor, micuța care a primit două nume cu rezonanță în familie.

„Lili este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prinţesa de Wales”, se menţionează într-un comunicat al cuplului. Micuța a venit pe lume vineri, 4 iunie, la un spital din Santa Barbara, California, aflat la doar 10 minute de reședința lor din Montecito.

Gestul de a o numi pe fiica lor după alintul pe care prințul Philip îl folosea pentru soția sa este văzut ca o încercare a ducilor de Sussex de a repara legătura cu familia din Marea Britanie.

Meghan Markle și printul Harry

Citește și: Familia regală britanică, reunită de fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry.Regina Elisabeta își va cunoaște strănepoata pe Zoom

Fetița lui Meghan și Harry a primit două prenume importante

"Lillibet este un nume atât de personal pentru regină, încât mă gândesc că au anunțat la Palat înainte de naștere. Cred că Harry și Meghan au realizat că au întrecut măsura în ultimele luni și că au cauzat o durere adâncă bunicii lui Harry și altor membri ai familiei. Ar putea fi încercarea lor de a repara din pagube", a spus Phil Damiper, conform The Sun, autorul unui volum despre viața ducilor de Sussex, "Royally Suited: Harry and Meghan in Their Own Words".

Citește și: Burtica proeminentă a lui Meghan Markle, “vedeta” celei mai recente apariții tv. Senină și strălucitoare, ducesa a fost toată un zâmbet

Meghan Markle a pierdut o sarcină în 2020

În toamna anului trecut, Meghan Markle a scris un articol de opinie în New York Times, în care a făcut o dezvăluire extrem de intimă și neobișnuită pentru un membru al familiei regale britanice. Fosta actriță din "Suits" a mărturisit că în urmă cu câteva luni pierduse o sarcină.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

Soţia prinţului Harry a scris despre această experienţă în detaliu, spunând că s-a întâmplat într-o dimineaţă de iulie, în timp ce avea grijă de Archie, fiul cuplului. „După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă. Am ştiut, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a scris Meghan.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri