Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi
Divertisment

Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi, la premiera filmului "Damsel" / Foto: Profimedia

Ce crede Jon Bon Jovi despre relația dintre fiul lui și Millie Bobby Brown. De abia au trecut de 20 de ani, dar sunt gata de nuntă

Jon Bon Jovi a făcut câteva declarații despre nunta dintre fiul lui, Jake Bongiovi (22 de ani), și actrița Millie Bobby Brown (20 de ani). Rockerul va deveni în curând socru mare.

Recent, Jon Bon Jovi și-a arătat sprijinul pentru viitoarea lui noră, când a apărut alături de soție și de fiu pe covorul roșu al celui mai nou film în care joacă Millie, "Damsel". Acum, legendarul muzician în vârstă de 62 de ani a vorbit într-un interviu despre legătura dintre cei doi tineri.

Citește și: De ce Jon Bon Jovi nu va cânta la nunta fiului său cu actrița Millie Bobby Brown

Jake Bongiovi and Millie Bobby Brown leave NBC Studios on September 14, 2023 in New York City.
Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi. New York City. Profimedia

Îi vede fericiți și potriviți unul pentru celălalt, așa că Jon Bon Jovi abia așteaptă să îmbrace costumul de socru mare și să o primească, oficial, pe Millie Bobby Brown în familie. Artistul s-a declarat impresionat și de felul în care tânăra actriță se dedică muncii sale.

"Am ajuns să o cunosc în ultimul an. Muncește foarte mult. Ea și Jack vor crește împreună în propria lor manieră. Reprezintă o versiune accelerată a ceea ce am trăit și eu acum 40 de ani și cred că dacă au familia în jurul lor, vor fi grozavi împreună", a declarat Bon Jovi pentru The Sunday Times. Acesta a mai adăugat și că toți cei dragi au aprobat relația celor doi tineri.

Citește și: Victoria Beckham, colecție impresionantă de inele de logodnă, toate primite de la soțul ei. Câte inele cu diamante i-a oferit David

„Nu știu dacă vârsta contează”, i-a spus Jon lui Andy Cohen, la SiriusXM, în mai 2023. „Dacă găsești partenerul potrivit și creșteți împreună, cred că acesta ar fi sfatul meu cu adevărat: să crească împreună este înțelept. Cred că toți copiii mei au găsit oamenii cu care pot crește împreună și ne plac toți”. Și părinții lui Millie au o părere la fel de bună despre relația care curând se va materializa cu o căsătorie.

Millie și Jake s-au logodit în aprilie 2023, la doi ani după ce au fost văzuți prima dată împreună, la plimbare prin New York.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri