Shannen Doherty
Divertisment

Credit foto: Instagram

Ce face Shannen Doherty la un an de când a anunțat că are cancer în stadiu terminal. Actrița din ”Beverly Hills”, mesaj emoționant

A trecut un an de zile de când Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolul pe care l-a interpretat în ”Beverly Hills 90210”, a anunțat că are cancer în stadiu terminal, iar aceasta continuă să-și surprindă fanii pe rețelele sociale.

Vestea că Shannen Doherty are cancer în stadiu terminal a făcut rapid înconjurul lumii, însă actrița a reușit să-și păstreze starea de spirit bună, iar dovadă sunt imaginile pe care le face publice pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cum reușește Shannen Doherty să înfrunte cancerul cu zâmbetul pe buze. Fanii, uimiți: ”Asta înseamnă prietenie adevărată!”

În urmă cu doar câteva zile, ea a făcut publice imagini vechi, în care apare alături de Chris Cortazzo, un prieten foarte bun de-al ei, căruia i-a transmis un mesaj emoționant.

”E o zi epică, pentru că azi a venit pe lume Chriss Cortazzo (nu spunem în urmă cu câți ani). Nu aș fi putut să-mi doresc un prieten mai bun, mai iubitor, mai înțelegător și mai amuzant. Ești minunat și nu doar eu sunt binecuvântată că suntem prieteni, ci lumea întreagă e un loc mai bun datorită ție. Te iubesc, Chris.”, a fost mesajul pe care l-a făcut public.

Chiar dacă boala avansează, Shannen Doherty încearcă să găsească puterea de a duce mai departe această luptă. De asemenea, în urmă cu câteva luni, ea a mărturisit că vrea să înregistreze mesaje de adio pentru cei dragi.

”Ori de câte ori vine momentul să fac asta, simt că e final. Simt că parcă aș renunța, iar eu nu renunț. Mă simt ca un om foarte sănătos.”, a mărturisit Shannen, potrivit sursei citate.

Citește și: Shannen Doherty, despre ce înseamnă să trăiești cu cancer: Oamenii se gândesc imediat că este o condamnare la moarte, ceea nu e așa

Actriţa americană Shannen Doherty, celebră pentru rolurile din serialele „Beverly Hills 90210“ şi „Farmece/Charmed“, a dezvăluit că suferă de cancer la sân, în fază terminală.

Shannen Doherty a anunțat că are cancer în direct

Actriţa a apărut în emisiunea „Good Morning America“, la începutul lunii februarie a anului trecut, unde a povestit prin ceea ce trece. Shannen Doherty a fost iniţial diagnosticată cu cancer în anul 2015. După doi ani, boala a intrat în remisie, iar acum a recidivat în mod agresiv.

”Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată”, a povestit actriţa. Ea a mărturisit că cel mai dificil este să le dea vestea mamei şi soţului ei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri