melrose place
Divertisment

Ce face și cum arată acum Tiffani Thiessen, vedeta serialelor Melrose Place și Saved by the Bell

Tiffani Thiessen a sărbătorit recent un moment important din viața de cuplu - împlinirea a 15 ani de mariaj cu soțul ei, Brady Smith.

Actrița de 46 de ani, care a marcat o generație cu rolurile din Saved by the Bell și Melrose Place, și-a recreat ziua nunții cu o versiune „de acasă.”

"Noaptea trecută mi-am surprins soțul cu un cadou aniversar special. La 15 ani după ce ne-am jurat iubire eternă, am recreat o versiune de casă a nunții noastre", a scris Thiessen pe Instagram, alături de o fotografie cu ea și Smith.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Cei doi soți au doi copii împreună, Harper, 10 ani și Holt, 5 ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cariera lui Tiffani Thiessen după serialele care i-au adus faima mondială

Cunoscută pentru rolul lui Valerie Malone din "Beverly Hills 90210" și al lui Kelly Kapowski din "Saved By the Bell", actrița Tiffani Thiessen este dovada faptului că femeile pot arăta incredibil de bine și după ce au trecut de 20 de ani.

Cu același zâmbet larg care topea publicul în anii '90, Tiffani continuă să aibă o carieră în showbiz-ul american. Ea a apărut în seriale, și-a creat propria emisiune gastronomică și a devenit imaginea mai multor brand-uri de peste ocean.

După contracte în serialele "Fastlane", "Good Morning, Miami", "What About Brian" și "White Collar", Thiessen a jucat în "Aexa & Katie", un proiect care i-a oferit șansa să își scoată talentul în evidență încă o dată.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri