Dustin Diamond And Amanda Schutz Further Proceedings
Divertisment

Photo by Jeffrey Phelps/Getty Images

Cine este fosta soție a lui Screech din ”Salvați de clopoțel”. Jennifer Misner și Dustin Diamond s-au iubit aproape zece ani

Vestea că Dustin Diamond, actorul cunoscut pentru rolul lui Screech din ”Salvați de clopoțel”, a murit a făcut înconjurul lumii, însă prea puțini sunt cei care știu cine a fost soția lui.

Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, s-a stins din viață pe 1 februarie, la câteva săptămâni de când a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer.

Actorul a fost căsătorit cu Jennifer Misner, pe care a cunoscut-o în timpul unui turneu în Pennsylvania, Statele Unite ale Americii. Cei doi au început să formeze un cuplu în 2004, iar timp de cinci ani de zile au ieșit împreună. Ulterior, în 2009 s-au căsătorit, dar patru ani mai târziu, aceștia s-au despărțit, potrivit presei internaționale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ce se întâmplă cu Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, după ce a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru

Jennifer Misner este recunoscută pentru faptul că a ales mereu să-și țină viața persoanlă departe de ochii curioși ai presei, iar de la separarea de actor, ea a intrat într-un con de umbră. De asemenea, potrivit contului pe care-l are pe LinkdIn, ea trăiește în Pennsylvania și este director de vânzări și marketing al unui hotel.

Potrivit The Sun, cei doi se pregăteau să devină părinți în 2004, însă tânăra a pierdut sarcina, fiind una extrauterină.

Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer în luna ianuarie

Dustin Diamond a ajuns la spital cu dureri în tot corpul, iar imediat medicii l-au diagnosticat cu cancer pulmonar în stadiul patru.

Diamond a obținut rolul lui Samuel "Screech" Powers în comedia Disney Channel „Good Morning, Miss Bliss”, care a precedat „Salvați de clopoțel”, în 1988, când avea 11 ani și era în clasa a cincea. El a concurat atunci cu alți 5.000 de copii.

Citește și: Christina Ricci a obținut un ordin de restricție împotriva soțului ei: ”Mi-era frică să dorm noaptea. M-a terorizat!”

Spectatorii l-au urmărit pe Diamond crescând, în timp ce el continua să îl interpreteze pe Screech în Saved by the Bell, care a durat patru sezoane (1989-93), Saved by the Bell: The College Years (un sezon de primăvară, 1993-94) și Saved by the Bell: The New Class (șapte sezoane, 1994-2000). Când a fost difuzat ultimul episod, Diamond avea 23 de ani, potrivit Mediafax.

În anii următori, Diamond a început o nouă carieră, devenind comic de stand-up.

A scris despre culisele serialelor în cartea sa Behind the Bell. Diamond a apărut și în filmele Made (2001), Pauly Shore Is Dead (2003), Dickie Roberts: Former Child Star (2003), Tetherball: The Movie (2010), All Wifed Out (2012) și College Fright Night (2014) și a fost producător executiv al filmului de televiziune din 2014 The Unauthorized Saved by the Bell Story.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?