Kate Middleton
Divertisment

Kate Middleton / Foto: Profimedia

Ce mănâncă Kate Middleton pentru a se menține în formă. Băutura pe care o consumă în fiecare zi, la micul dejun

Kate Middleton, acum prințesă de Wales, are 40 de ani, dar continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, motiv pentru care multe femei care o simpatizează s-au arătat interesate de stilul ei de viață.

Potrivit unor experți citați de Mirror, secretele menținerii în formă a lui Kate Middleton sunt adoptarea unei diete bazate pe fructe și legume, dar și realizarea unui antrenament riguros.

Citește și: Kate Middleton, topită de dragul unei fetițe de doi ani. Prințesa de Wales a îmbrățișat-o din tot sufletul pe micuța ei admiratoare

Conform sursei citate, prințesa de Wales a adoptat o dietă echilibrată și variată, care o ajută nu doar să se mențină într-o formă fizică de invidiat, ci să se și simtă excelent.

kate middleton
Kate Middleton, în rochie palton / Foto: Profimedia

Experții de la Longevita au susținut că soția prințului William, în vârstă de 40 de ani, își începe ziua cu o porție de fulgi de ovăz care sunt bogați în proteine, carbohidrați și fibre, iar apoi consumă o băutură obținută din varză kale, spanac și spirulină, ingrediente ce conțin proteine și vitamine.

Citește și: FOTO Ținutele de toamnă pe care Kate Middleton le adoră. Cinci piese vestimentare la care prințesa de Wales nu poate renunța

De asemenea, pentru un boost de energie, ea consumă și un bol de porridge. La prânz și la cină, însă,  alege de cele mai multe ori să consume o salată de pepene cu feta, avocado și castravete.

Kate Middleton
Kate Middleton este noua prințesă de Wales. / Foto: Profimedia

Mai mult de atât, uneori, gustările nu-i lipsesc, motiv pentru care alege să mănânce fructe goji, fructe proaspete, dar și legume, care conțin de asemenea o cantitate sporită de vitamine și minerale, nutrienți eficienți pentru menținerea sănătății.

Citește și: Meghan Markle a crezut că va deveni o Beyonce a Marii Britanii după căsătoria cu prințul Harry. Când i s-a ”năruit” acest vis

Deși n-ai crede, potrivit sursei citate, Kate Middleton face și mișcare, ba chiar are un program riguros. Astfel, uneori aleargă, alteori face yoga ori uneori face doar un antremanent cardio intensiv, care o ajută să se mențină într-o formă fizică de invidat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri