printesa charlene
Divertisment

Prințesa Charlene s-a schimbat mult în ultimele luni. Aici, pozată în noiembrie 2019. / Foto: Profimedia

Ce mesaj i-a transmis prințesa Charlene prințului Albert cu ocazia aniversării lor. Nimeni nu se aștepta la aceste cuvinte

Prințesa Charlene și soțul său, prințul Albert, au marcat aniversarea lor de la nuntă într-un mod unic. Cei doi sunt căsătoriți din 2011, iar în ultimul timp au fost în centrul atenției după ce au ieșit la iveală mai multe detalii despre căsnicia lor. 

Prințesa Charlene de Monaco a sărbătorit vineri 11 ani de căsătorie alături de soțul său, marcând momentul cu un mesaj impresionant. Puțini se așteptau la gestul prințesei, având în vedere zvonurile care au circulat în ultima perioadă, cum că relația dintre cei doi scârțâie, și s-au gândit chiar și la divorț. 

Într-o postare pe contul de Instagram, prințesa Charlene, care este mamă a doi copii, a distribuit un mesaj simplu, dar emoționant: „Aniversare fericită”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii în care apare alături de prințul Albert. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În fotografie, cei doi se țin de mână și zâmbesc, în timp ce prințesa Charlene poartă o rochie turcoaz, accesorizată cu un colier finuț, iar prințul Alber poartă un costum bleumarin, asortat cu o cămașă albă și o cravată argintie. 

Citește și: Prințesa Charlene, cea mai bună apariție de când a revenit acasă. A strălucit într-o rochie verde, iar fanii au fost extaziați

Fanii au fost încântați de postarea prințesei, astfel că au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Te iubim prințesă Charlene. Vă trimit multă dragoste din Marea Britane. Te rog să ne ți la curent cu lucrurile pe care le faceți”/ „Felicitări și multe binecuvântări pentru amândoi! Înălțimea Voastră senină, arătați minunat"/ „Arăți minunat și foarte sănătoasă”.

Charlene, în vârstă de 44 de ani, și Albert, în vârstă de 64 de ani, au ratat, din păcate, cea de-a zecea aniversare de la nunta lor anul trecut, motivul fiind că fosta înotătoare a fost forțată să rămână în Africa de Sud după ce a contractat o infecție gravă la urechi, nas și gât în ​​mai 2021. Charlene s-a întors în Europa abia în noiembrie, după ce a petrecut cea mai mare parte a anului 2021 în străinătate, și a vorbit despre separarea de soțul ei și de gemenii lor de șapte ani, Jacques și Gabriella.

„A fost o perioadă dificilă pentru mine. Îmi lipsesc foarte mult soțul și copiii mei. Cel mai greu a fost atunci când medicii mi-au spus că nu mă pot întoarce acasă pentru aniversarea de 10 ani de la căsătorie. Albert este stânca și puterea mea și fără dragostea și sprijinul lui nu aș fi reușit să trec peste această perioadă dureroasă.”, a declarat aceasta pentru Channel24.

Prințesa Charlene s-a întors de curând în Monaco

Înoarcerea prințesei Charlene în Monaco a fost confirmată la începutul lunii martie, după ce a petrecut aproape un an departe de familia ei în timp ce se lupta cu o infecție la urechi, nas și gât. Vestea a fost dată printr-un comunicat transmis de Palat, confirmând și „recuperarea încurajatoare” a acesteia. 

Citește și: Prinţesa Charlene, absentă multă vreme din Monaco, face declarații surpriză: A fost un drum lung, dificil, dureros

„În acord cu medicii ei şi în condiţiile în care convalescenţa sa este pe calea cea bună, Alteţele lor au convenit împreună ca prinţesa Charlene să poată să îşi continue de acum înainte convalescenţa în principat, alături de soţul ei şi de copiii lor. Prinţesa Charlene tocmai a revenit în Monaco. Următoarele săptămâni ar trebui să îi permită prinţesei să se însănătoşească complet şi să poată să îşi reia progresiv activităţile oficiale. Pentru a facilita vindecarea sa completă, are nevoie de calm şi linişte”, se arată în comunicat.

Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, a fost internată într-un spital din apropiere de Monaco în luna noiembrie, soțul ei dezvăluind în decembrie că „se recuperează într-o manieră satisfăcătoare și liniștitoare”. Prințul Albert și copiii au vizitat-o ​​pe aceasta la unitatea de tratament în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri