Prințesa Charlene și prințesa Gabriella la Săptămâna Modei de la Monte-Carlo/ Profimedia
Divertisment

Prințesa Charlene și prințesa Gabriella la Săptămâna Modei de la Monte-Carlo/ Profimedia

Prințesa Charlene, fotografie rară cu fiica ei, Gabriella, înainte de primul eveniment oficial al micuței: „Prințesa mea”

Prințesa Charlene a postat o fotografie rară cu fiica ei, prințesa Gabriella, înainte ca micuța să participe la primul său eveniment oficial. Cele două au împărtășit un moment mamă-fiică foarte special, arătând uimitor împreună. 

Săptămâna Modei de la Monte-Carlo are loc în prezent la Monaco, punctul culminant al săptămânii fiind Ceremonia MCFW Fashion Awards, care a avut loc marți seara la Opéra de Monte-Carlo. Soția prințului Albert din Monaco a distribuit fotografia înainte de evenimentul de fashion care a marcat primul eveniment în care ea și fiica ei au apărut împreună într-un cadru oficial. Deși Gabriella a participat la multe evenimente oficiale alături de părinții ei, aceasta este prima ocazie în care participă la un eveniment alături doar de mama ei.

Citește și: Adevărul despre aparițiile publice ale prințesei Charlene de Monaco. Cum a convins-o prințul Albert să-i fie alături la evenimente

În fotografie, Gabriella poartă o rochie înflorată și stă așezată în brațele mamei sale, în timp ce prințesa Charlene din Monaco o îmbrățișează pe fiica sa, putând o rochie aurie cu mâneci transparente. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„M-am bucurat de fiecare moment în care mi-am pregătit prințesa pentru primul ei eveniment oficial. Așteptăm cu nerăbdare seara grozavă de la prezentările de modă”, a scris prințesa Charlene la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram. 

Prințesa Charlene și prințesa Gabriella la Săptămâna Modei de la Monte-Carlo/ Profimedia
Prințesa Charlene și prințesa Gabriella la Săptămâna Modei de la Monte-Carlo/ Profimedia

Anul trecut, prințul Albert din Monaco a declarat pentru revista People că atât el, cât și soția lui, prințesa Charlene, îi pregătesc pe copii lor, prințesa Gabriella și prințul Jacques pentru a lua parte la serviciul public. 

„Părinții noștri ne-au dus devreme în excursii oficiale, însă nu am simțit că sunt călătorii oficiale. Când eram tineri, ei mergeau la evenimentele oficiale, iar apoi erau cu noi în timpul liber. A fost foarte valoros că am avut parte de atenția lor. Jacques și Gabriella sunt încă la vârsta când descoperă multe și au atenția împărțită peste tot în aceste călătorii. Este fabulos să avem amintiri cu ei”, a povestit prințul Albert. 

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în formă după ce s-a luptat luni de zile cu probleme de sănătate

În martie, Charlene s-a întors la Monaco după o ședere de patru luni într-o clinică elvețiană, unde a primit tratament pentru epuizare emoțională și fizică profundă. Ea a participat la câteva ieșiri publice de la întoarcerea ei , apărând alături de familia ei la un meci de rugby și la cursa Monaco E-Prix.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri