Ben Affleck și Jennifer Lopez
Divertisment

Momentul când Ben Affleck a devenit agresiv / Profimedia Images

Ce nu s-a văzut la Festivalul de Film de la Veneția. Motivul pentru care Ben Affleck a împins un bărbat în aeroport

Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția, însă aceștia au fost și protagoniștii unui incident neplăcut. Potrivit revistei People, totul s-a petrecut pe aeroport, unde actorul, în vârstă de 49 de ani, și-a ieșit din minți atunci când un bărbat a vrut să-l fotografieze în timp ce era cu partenera lui. 

Potrivit sursei citate, Ben Affleck a fost surprins în timp ce împingea un bărbat agresiv care a încercat să--l fotografieze alături de Jennifer Lopez. Totul s-a petrecut sâmbătă, pe aeroportul din Veneția.

Citește și: Irina Shayk, ținută neinspirată la un eveniment din New York. A purtat un corset cu două numere mai mic, în care cu greu putea respira

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În același timp, și bodyguardul celor doi a intervenit, ținându-l pe bărbatul agresiv departe de cei doi.

Incidentul a avut loc la o zi după ce Ben Affleck și Jennifer Lopez au strălucit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, unde au ales să poarte ținute care mai de care mai inedite.

Ben Affleck, Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck, cuplul numit Bennifer, au fost logodiți din 2002 până în 2004. În ciuda relației eșuate, cei doi au rămas prieteni de-a lungul anilor. Ambii au trecut prin relații de lungă durată, iar la inceputul acestui an, la scurt timp dupa ce și-a încheiat logodna cu Alex Rodriguez, cântăreața „Let's Get Loud” a reluat relația cu Affleck, șocând o lume întreagă.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în ipostaze tandre la Festivalul de Film de la Veneția. Cum și-au făcut apariția la eveniment

De atunci, cei doi sunt de nedespărțit, se consideră norocoși pentru o a doua șansă, copiii lor petrec deja timp împreună, iar prietenii apropiați au declarat că Jlo este mai fericită ca niciodată.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri