Prințesa Charlotte la comemorarea prințului Philip/ Profimedia
Divertisment

Prințesa Charlotte la comemorarea prințului Philip/ Profimedia

Ce a făcut prințesa Charlotte în timpul ceremoniei de comemorare a prințului Philip. Fiica prințului William are doar șase ani

Prințesa Charlotte a fost alături de părinții ei la comemorarea prințului Philip, la un an de la moartea acestuia. Puștoaica i-a adus un omagiu străbunicului ei. 

La evenimentul organizat de regina Elisabeta a II-a au fost prezenți aproape toți membrii familiei regale, inclusiv copiii ducelui și ducesei de Cambridge, prințul George și prințesa Charlotte, precum și fiica cea mare a lui Zara și Mike Tindall, Mia Tindall. 

Tinerii membri ai familiei regale au fost conduși la slujbă de Regină, care a sosit la Westminster Abbey la brațul fiului său, prințul Andrew, pentru a-i aduce un ultim omagiu iubitului ei soț, prințul Philip, în ciuda temerilor că nu ar putea participa din motive de sănătate. Îmbrăcată într-o rochie de un verde închis, aceasta  a folosit un baston când s-a așezat în primul rând al catedralei, lângă prințul Charles și Camilla.

Citește și: Când va purta prințesa Charlotte prima ei tiară. Fiica lui Kate Middleton și a prințului William va păstra tradiția familiei

Regina a luat decizia de a participa abia în demineața zilei când a avut loc evenimentul și au fost puse în aplicare aranjamente speciale pentru confortul ei. De asemenea, comemorarea prințului Philip a fost limitată la 40 de minute.

Prințesa Charlotte la comemorarea prințului Philip/ Profimedia
Prințesa Charlotte la comemorarea prințului Philip/ Profimedia

În timpul slujbei, prințesa Charlotte, în vârstă de șase ani,  a fost văzută aruncându-și priviri cu Mia Tindall, dar și cu prințesa Beatrice. Acestea au zâmbit una la cealaltă și au participat la toate activitățile organizate la evenimentul de comemorare a prințului Philip. De asemenea, în momentul când a părăsit catedrala alături de părinții ei, William și Kate, prințesa Charlotte a salutat-o pe Mia foarte elegant.

Motivul pentru care familia regală a purtat culoarea verde la comemorarea prințului Philip

La un an de la moartea prințului Philip, regina Elisabeta a II-a a fost gazda unui eveniment de comemorare a celui care i-a fost alături 73 de ani. La evenimentul emoționant, atât monarhul, cât și membrii familiei regale au fost îmbrăcați în haine colorate în verde închis, nuanță aleasă deloc întâmplător.

Suverana britanică și alte invitate de seamă, inclusiv membre ale familiei regale, au apărut la Westminster Abbey într-o nuanță aparte de verde, un tribut subtil și de suflet pentru prințul Philip, a cărui culoare oficială era aceasta, supranumită "verde de Edinburgh", folosită și pentru mașinile lui, dar și pentru uniforma personalului. Chiar și în ziua înmormântării, o mașină verde a fost cea în care a fost transportat sicriul prințului.

Citește și: Regula „crudă” a Reginei. Aceasta poate lua cadourile strănepoților ei oricând dorește

Printre cele care au ales să se îmbrace în același verde au fost prințesa Anne, fiica reginei și a ducelui de Edinburgh, dar și soția prințului Charles, Camilla, viitoarea regină consoartă. Și invitata din Spania, regina Letizia, a avut grijă să apară în aceeași nuanță. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri