Meghan Markle și printul Harry
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia Images

Cum se comportă Meghan Markle și prințul Harry cu angajații lor. O fostă secretară a rupt tăcerea: „Sunt ca o pereche de adolescenți”

Samantha Cohen, fosta secretară a prințului Harry și a lui Meghan Markle, care a demisionat în 2019, a dezvăluit că a fost „tratată dur” în perioada în care lucra pentru ducii de Sussex. Dezvăluirile au fost făcute în cartea „Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown”, scrisă de Valentine Low. 

Cohen a demisionat din funcția de secretară a ducilor de Sussex în octombrie 2019, când a început un nou job la Cool Earth, o organizație caritabilă dedicată reducerii emisiilor de carbon. Mai târziu, ea a fost abordată de fostul premier, Boris Johnson, devenind șefa biroului primului ministru în aprilie anul acesta. 

Valentine Low a vorbit cu Cohen, dezvăluind în cartea sa că aceasta a fost „tratată dur” de către prințul Harry și Meghan, ea mărturisind că munca prestată pentru ducii de Sussex a fost ca și cum ar fi lucrat pentru „un cuplu de adolescenți”. Inițial, aceasta a declarat că relația dintre ei a fost una foarte bună, până la un punct, atunci când ducii au început să-i ceară „să facă lucruri care, în mod normal, nu i s-ar cere unei secretare private”.

Citește și: Prințul Harry, la un pas de moarte în timpul unei călătorii în Africa. Ducele a fost târât 20 de metri de un rinocer

„Când a început să muncească pentru Harry, cei doi se înțelegeau bine. Sam este o persoană incredibilă, care știe să rezolve probleme. Este o personalitate care poate face orice, tocmai de aceea nu mi-a venit să cred când a spus că i s-a părut foarte greu să lucreze pentru ei. I s-a cerut să facă lucruri care, în mod normal, nu i s-ar cere unei secretare private și cred că a fost tratată cu duritate. A spus că a avea de-a face cu ei era ca și cum ai avea de-a face cu un cuplu de adolescenți.”, a declarat Valentine Low

Samantha Cohen a demisionat din funcția de secretar regal după ce a lucrat pentru familia regală timp de aproape două decenii. 

Când s-au logodit, de fapt, prințul Harry și Meghan Markle

În cartea intitulată „Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown”, Valentine Low susține că interviul din revista Vanity Fair a fost, de fapt, debutul oficial al lui Meghan Markle ca membru regal, mințind că logodna a avut loc în luna noiembrie. Potrivit unor apropiați ai ducilor, cei doi se logodiseră la sfârșitul verii în anul 2017 și se întâlneau deja de un an înainte să se logodească. 

„Cuplul nu s-a logodit oficial. Toată lumea din Palatul Kensington știa că s-au logodit în mod privat de la sfârșitul verii, dar acesta a fost modul prin care Meghan s-a prezentat încrezătoare și proactivă”, a declarat Valentine Low. 

Citește și: De ce este data încoronării Regelui Charles al III-lea o zi specială pentru prințul Harry și Meghan Markle

Ducele și ducesa de Sussex au anunțat că s-au logodit printr-un interviu pentru revista Vanity Fair. „Alteța Sa Regală și doamna Markle s-au logodit la Londra la începutul acestei luni. Prințul Harry a informat-o pe Majestatea Sa Regina și pe alți membri apropiați ai familiei sale. Prințul Harry a căutat și a primit binecuvântarea părinților doamnei Markle”, a fost mesajul transmis de familia regală în luna noiembrie a anului 2017. 

Cu toate acestea, într-un interviu cu legendara prezentatoare, Oprah Winfrey, aceștia au susținut că de fapt s-au căsătorit oficial cu trei zile înainte de nunta regală. Cei doi au confirmat că au făcut schimb de jurăminte personale, neoficiale, înainte de nunta fastuoasă, urmărită de milioane de oameni din întreaga lume.

„N-am căsătorit cu trei zile înainte de nunta noastră. Nimeni nu știe asta. Am fost doar noi doi în curtea noastră, cu arhiepiscopul de Canterbury. L-am sunat pe Arhiepiscop și i-am spus: „Uite, acest spectacol este pentru lume, dar vrem să ne unim în intimitate”, a delarat Meghan Markle în interviul cu Oprah Winfrey. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri