Paige Spiranac
Divertisment

Paige Spiranac, desemnată în 2022 "cea mai sexy femeie din lume". / Foto: Instagram

Desemnată cea mai sexy femeie din lume, Paige Spiranac e și cea mai senzuală suporteră a SUA. Ținuta minusculă cu care a făcut furori

Fosta jucătoare de golf Paige Spiranac, devenită o adevărată senzație în mediul online, a stârnit din nou rumoare printre fani după ce a arătat în ce ținută susține reprezentativa de fotbal a SUA la Campionatul Mondial din Qatar.

Fosta sportivă devenită un influencer de succes, cu peste 3.7 milioane de urmăritori pe Instagram, a postat trei instantanee în care apare într-un top minuscul și foarte decoltat, pe care scrie USA, și o pereche foarte scurtă de pantaloni bleumarin.

Citește și: E frumoasă de pică, dar nu vrea să fie model. ”Cea mai sexy atletă din lume”, mărturisiri neașteptate: ”Vreau să inspir lumea!”

Paige Spiranac
Paige Spiranac, desemnată în 2022 "cea mai sexy femeie din lume". / Foto: Instagram
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

"Cupa Mondială! Pe cine susțineți?" - a scris Paige în dreptul pozelor. Comentariile s-au strâns în timp record, admiratorii fiind de-a dreptul fascinați de cum arată blonda. Aceștia au umplut rubrica de mesaje: "Nu cred că imaginile astea sunt legale în Qatar"; "Nu suntem aici pentru fotbal"; "Cool, cred că acum îmi place fotbalul"; "Pe tine te susțin până la capăt".

Citește și: Ea e tânăra care crede că nu poate obține jobul mult visat pentru că e prea atrăgătoare: “Ai un preț mare de plătit dacă ești frumoasă”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În vara lui 2022, revista Maxim a desemnat-o pe Paige Spiranac cea mai sexy femeie din lume. Nici la capitolul avere nu stă rău blondina, care ar avea în conturi peste trei milioane de dolari.

Citește și: Fiica lui Ion Țiriac, noua senzație de pe Instagram. Ioana a afișat o talie ireal de subțire la plajă și o atitudine senzuală

Foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri