Angelina Jolie
Divertisment

Angelina Jolie se îmbracă adesea în negru. / Foto: Profimedia

Angelina Jolie, superbă în galben! A renunțat la ținutele negre pentru ziua ei de naștere, pe care a sărbătorit-o alături de copii

Cunoscută pentru faptul că preferă să se îmbrace în negru chiar și atunci când iese pe străzile din însorita California, Angelina Jolie a făcut o excepție pentru cina de ziua ei de naștere. Actrița a împlinit 46 de ani și a sărbătorit la un restaurant de top alături de cei șase copii ai ei.

Agelina Jolie

Citește și: Este șic chiar și atunci când merge la cumpărături. Cum a fost surprinsă Angelina Jolie în compania fiicei sale, Zahara

Angelina Jolie a uitat pentru o seară de supărarea pricinuită de decizia judecătorilor de a-i acorda lui Brad Pitt custodia comună a copiilor. În ziua în care a împlinit 46 de ani, frumoasa actriță a îmbrăcat o rochie galbenă, și-a pus pantofii cu toc și a mers alături de cei șase copii la un restaurant din Los Angeles.

Maddox și Zahara, doi dintre copiii Angelinei Jolie
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Paparazzii nu i-au scăpat o clipă din ochi și i-au surprins în timp ce ieșeau din local. Dacă vedeta a îmbrăcat o ținută elegantă, moștenitorii ei au preferat hanorace, pantofi sport și pantaloni casual. Doar Zahara a îmbrăcat o rochie albă cu imprimeu negru. Angelina a fost foarte protectoare, încercând să-i lase pe copii cât mai puțin în raza vizuală a fotoreporterilor.

Angelina Jolie și Vivienne Jolie-Pitt

Angelina Jolie, dezamăgită că Brad Pitt a primit custodia comună

Fostul cuplu, care s-a logodit în 2012 și s-a căsătorit doi ani mai târziu, s-a luptat în instanță pentru custodia copiilor încă de la despărțirea lor din septembrie 2016. Cei doi actori au șase copii împreună, dintre care trei adoptați: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

Citește și: Angelina Jolie, nemulțumită de decizia judecătorului de a-i acorda lui Brad Pitt custodia comună: “Pregătește deja următoarea mişcare”

Recent, judecătorul a emis o hotărâre temporară, acordând celor doi părinți custodia comună a copiilor, excluzându-l pe Maddox, care nu mai este minor. Pitt a fost „încântat” de decizie, spune sursa din apropierea lui, însă Jolie își planifică deja următoarea mișcare. „Nu-l va ierta niciodată și va folosi tot ce poate pentru a face apel la decizie. Ea susține că este departe de a se termina și încă mai crede că justiția va învinge", a declarat aceeași sursă. Angelina este nemulțumită că judecătorul a refuzat să lase copiii să depună mărturie.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri