street kings keanu reeves
Divertisment

Cele mai tari roluri ale lui Keanu Reeves. Vezi filmele care l-au ajutat să devină cel mai îndrăgit actor de la Hollywood în aplicația

Keanu Reeves e unul dintre cei mai versatili și îndrăgiți actori de la Hollywood. De la francize de acțiune de miliarde de dolari, la roluri apreciate de critici, actorul a reușit să aibă una dintre cele mai variate cariere din lumea filmului.

Dacă vrei să urmărești filme și seriale pe telefon sau tabletă, descarcă aplicația Digi Online, creează-ți cont și primești acces la serviciul de streaming.

Cele mai tari roluri ale lui Keanu Reeves

Street Kings (Stăpânii străzilor)

În Street King, Reeves interpretează rolul detectivului Tom Ludlow, un polițist sub acoperire, profund afectat de moartea soției lui. După ce Ludlow e implicat în uciderea fostului partener, trebuie să se confrunte cu unii dintre cei mai periculoși oameni din oraș, unii chiar din interiorul forțelor de ordine, ca să-și reabiliteze numele.

Vezi Street Kings (Stăpânii străzilor) luni, 15 iunie, la ora 20:00, în aplicația Digi Online, pe canalul TV 1000, aici

Speed (Speed: Cursa infernală)

Jack Traven, polițist al trupelor speciale, e forțat să o ajute pe Annie (Sandra Bullock) să evite o explozie mortală la bordul autobuzului pe care trebuie să îl conducă. Dacă viteza scade sub 80 de km/h, întregul vehicul - și orașul - vor fi în pericol.

John Wick

Seria de acțiune John Wick e una dintre cele mai de succes din ultimii ani. Reeves joacă rolul unui fost asasin ce renunță la viața violență în momentul în care se îndrăgostește. Când soția sa moare și câinele său e ucis de fiul celui mai periculos gangster din oraș, Wick revine la armele sale mortale pentru a se răzbuna.

The Matrix

Neo (Reeves) e un hacker cunoscut noaptea și un funcționar plictisit pe timpul zilei. Întreaga lui existență e dată peste cap când întâlnește un bărbat misterios pe nume Morpheus (Laurence Fishburne), ce îi promite să îi arate lumea reală. Neo află că trăim, de fapt, o simulare și că oamenii a fost subjugați de mașinării periculoase. Pentru a salva omenirea, Neo trebuie să își accepte destinul și să înfrângă mașînăriile ucigașe.

Sweet November (Idilă de noiembrie)

Sara (Charlize Theron) își trăiește viață la maxim - în fiecare luna are un nou iubit, de care se desparte după exact 30 de zile, fără nicio obligație. În luna noiembrie, îl cunoaște pe Nelson (Reeves), un bărbat ambițios concentrat pe carieră. Când o cunoaște pe Sara, începe să învețe care sunt adevăratele bucurii din viață, însă idila lor e în pericol din cauza unui secret devastator.

Aplicația Digi Online poate fi descărcată din Google Play sau App Store. Vezi chiar acum ce alte filme și seriale sunt disponibile!

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?