Valentino : Front Row - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring Summer 2019
Divertisment

Celine Dion, de nerecunoscut în cele mai noi imagini. Cum au reacționat fanii când au văzut că a întinerit peste noapte

În ultimii ani, Celine Dion a ieșit mai mult în evidență prin aparițiile sale excentrice decât prin prestațiile muzicale, însă fanii o adoră în orice ipostază. Artista, care în ultima vreme a fost destul de retrasă, le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram: a postat o imagine în care arată complet diferit față de cum o știam.

Complet nemachiată și cu un ten fresh, Celine Dion arată excelent. Fanii au remarcat imediat schimbarea și i-au făcut o mulțime de complimente.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

“Celine, arăți atât de sănătoasă și de bine!”, “Arați reîmprospătată, cu bateriile încărcate”, “Ești foarte frumoasă!”, “O artistă naturală, frumoasă atât pe interior și în exterior. Chapeau!”, i-au transmis fanii.

Altă dată cu un look obosit și îmbătrânit, Celine Dion arată acum ca o puștoaică. Vedeta a fost criticată de-a lungul timpului din cauza siluetei sale mult prea suple, însă anul trecut le-a cerut cârcotașilor să o “lase în pace”.

celine dion raspunde criticilor conform carora e prea slaba

Tabloidele au scris despre ea, după moartea soțului sau, că ar avea o relație cu Pepe Munoz, un bărbat cu 8 ani mai tânăr, care o însoțește peste tot.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri