mireasa trista
Divertisment

Mireasa supărată / Foto: Shutterstock

Cererea absurdă a unei mirese pentru domnișoarele ei de onoare. Reacția acestora când au aflat: „M-am ridicat și am plecat”

Fiecare mireasă își dorește ca nunta ei să fie perfectă, cu toate detaliile puse la punct și extrem de organizată, exact așa cum a visat. Cu toții am auzit de cereri mai puțin obișnuite pe care miresele le au în ziua nunții lor, însă cerința pe care a avut o femeie pentru domnișoarele ei de onoare este de-a dreptul șocantă. 

A fi domnișoară de onoare poate să fie uneori costisitor, atunci când mireasa nu se oferă să cumpere ținutele fetelor, și te poate face să faci chiar și compromisuri, pentru ca mireasa să aibă o zi perfectă. O tânăra a explicat pe rețelele de socializare experiența pe care a avut atunci când prietena ei a rugat-o să-i fie domnișoară de onoare. Nu se gândea atunci că aceasta îi va cere cel mai absurd lucru. 

Citește și: Ce i-a distrus dispoziția unei tinere chiar la propria ei nuntă. Gestul unor invitate i-a adus lacrimi de tristețe și furie

Femeia în vârstă de 25 de ani a explicat pe Reddit: „Acum câteva zile m-am întâlnit cu mireasa și cu restul domnișoarelor de onoare pentru a discuta detaliile înainte de nuntă, despre păr, machiaj și rochii. La început mi s-a părut totul rezonabil. Mireasa a plănuit o temă de tip „țara minunilor iarna”, cu rochii albastre, în diferite nuanțe și accesorii argintii, bijuterii în formă de fulgi de nea și machiaje pline de sclipici. Ni s-a spus că avem până și lentile de contact albastre pentru a ne schimba culoarea ochilor. Cu toate acestea, ultima cerință a fost puțin ciudată și destul d e problematică. Ea a cerut să ne vopsim părul. Câteva dintre fete erau blonde natural, cu vârfurile vopsite în diferite culori, la fel și mireasa. Însă ea a cerut să toate să avem părul vopsit într-un blond platinat. Eu și cu încă o fată suntem brunete, iar eu nu mi-am vopsit niciodată părul. M-am gândit la asta, dar nu am vrut să consum prea mulți bani pentru ceva nu nu o să-mi placă.”, a povestit femeia. 

De asemenea, ea a mărturisit că părul ei este foarte subțire și deteriorat și consideră că un decolorat l-ar distruge și mai tare. „Nu m-am simțit confortabil să risc”, a adăugat aceasta. 

Citește și: O mireasă și-a dorit să danseze cu tatăl ei la nuntă, dar acesta a refuzat-o. Ce a urmat apoi a devenit viral

Ea i-a explicat miresei că nu va putea să facă acest lucru, iar aceasta a insistat că va plăti tratamente pentru toate fetele și că nu vor fi probleme. „Am spus din nou nu. I-am mulțumit, dar nu am putut. Am întrebat-o dacă vrea să port o perucă și a spus că nu, că perucile sunt ieftine și nenaturale și vrea să avem părul nostru adevărat, decolorat, în loc de imitații ieftine. Ea a spus că dacă nu ne vopsim o să-i distrugem viziunea și fotografiile de nuntă. Mi-am cerut scuze, mi-am plătit nota și am plecat”, a spus femeia. 

Femeia a spus că nu a știut să facă față situației și că s-a simțit neputincioasă. „Chiar nu vreau să-mi vopsesc părul, dar nici nu vreau să-i stric ziua cea mare. Nu cred că am greșit cu nimic”. 

Utilizatorii au fost surprinși de povestea femeii și au răbufnit în secțiunea de comentarii: „Aș fi renunțat încă de la cererea cu lentilele de contact. Să încerci să forțezi pe cineva să își decoloreze părul pentru o nuntă? E absurd. Nu merită să faci parte din această nuntă cu tematică „Elsa”. Situația se va înrăutăți. Fugi!”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri