CTAOP's Night Out 2021
Divertisment

Charlize Theron. Getty Images

Charlize Theron, fotografie rară cu una dintre fiicele ei. Cum și-au petrecut cele două Revelionul

Charlize Theron a ales ca Revelionul de anul acesta să-l petreacă într-un mod inedit, departe de petrecerile exclusiviste, și a împărtășit totul cu fanii ei de pe Instagram. Actrița a avut parte de o noaptea plăcută alături de fiica ei. 

Câștigătoarea unui Oscar, în vârstă de 46 de ani, și-a petrecut noaptea dintre ani așa cum probabil au făcut-o mulți oameni anul acesta, acasa, stând pe canapea cu familia. Aceasta a împărtășit cu fanii ei o fotografie rară cu ea și fiica ei, dormind îmbrățișate, purtând o mască pentru ochi și fiind acoperite cu o pătură pufoasă. Imaginea a fost completată de unul din câinii lui Theron, care stătea fix lângă ea.

Citește și: Charlize Theron, protagonista unui moment „Marilyn”, într-o rochie scurtă

„An nou, aceeași energie. Hai 2022, fii un an bun!”, a scris actrița la descrierea fotografiei cu fiica sa. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Charlize și-a format o familie în urmă cu opt ani, când l-a adoptat pe Jackson din Africa de Sud, țara ei natală. Într-un interviu publicat de The Daily Mail, actrița a mărturisit: "Și eu am crezut că este băiat până într-o zi, la trei ani, când s-a uitat la mine și a spus: 'Eu nu sunt băiat!' Din acel moment, am decis că am două fete frumoase pe care, că orice părinte, vreau să le protejez și să le cresc bine. S-au născut exact așa cum a fost menit și nu sunt eu în măsură să decid absolut nimic pentru ele”, a adăugat Theron.

Citește și: Pe covorul rosu straluceste. Cum arata Charlize Theron cand nu participa la evenimente mondene

La trei ani după adoptarea lui Jackson, vedeta de Oscar i-a urat bun venit în familie și lui August.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri