Los Angeles Special Screening Of Searchlight Pictures' "Chevalier" - Arrivals
Divertisment

Cher. Getty Images

Cher a împlinit 77 de ani: „Când mă voi simți bătrână?”

Vârsta este cu siguranță doar un număr când vine vorba de Cher. Artista a împlinit 77 de ani pe 20 mai și a lansat o întrebare pe contul ei de Twitter.

„Ok, vă rog, cineva să-mi spună... Când mă voi simți bătrână? Acest lucru este ridicol. Tot aud aceste numere, dar sincer nu le pot înțelege”, a scris vedeta americană care are 3,9 milioane de urmăritori pe această platformă.

Declarația ei cu privire la tinerețea veșnică vine după despărțirea recentă de iubitul ei cu 40 de ani mai tânăr, Alexander 'A.E.' de care se pare că „încă îi pasă” și cu care ar putea să se reîntâlnească în viitor. Cei doi s-au despărțit în urmă cu doar câteva săptămâni, dar prietenii comuni spun că încă mai au sentimente puternice unul pentru celălalt.

Cher, despre relația cu iubitul ei cu 40 de ani mai tânăr: Dragostea nu știe matematică!

O sursă apropiată vedetei a declarat pentru DailyMail.com că legendara interpretă (pe numele real Cherilyn Sarkisian) a avut o relație on/off cu A.E: „Cher este argintul viu. Și se răzgândește în fiecare minut. Dar îi pasă cu adevărat de A.E., iar acum că este mai aproape de copiii ei, își dorește mai multă stabilitate în viața sa. Deși au pus stop deocamdată, nimeni din cercul ei apropiat nu ar fi surprins să-i revadă împreună.”

Deși încă nu este clar cine a inițiat despărțirea după șase luni de întâlniri, mai multe surse au dezvăluit pentru TMZ că cei doi nu au fost logodiți, deși ea s-a afișat cu un inel masiv cu diamante care i-a fost dăruit de Edwards, de Crăciun, ceea ce a condus la numeroase speculații din partea fanilor.

Vezi și:

10 femei superbe și tot atâtea ținute spectaculoase, pe covorul roșu de la Cannes. Examen de stil, eleganță și rafinament

Etichete: cher

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri