chrissy teigen
Divertisment

Chrissy Teigen, ieșire nervoasă pe Instagram. Motivul pentru care s-a enervat: ”Plec un pic și dispare?”

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a revenit pe rețelele sociale după aproape o lună de zile, însă aceasta a fost supărată să descopere că unul dintre filtrele ei favorite a dispărut.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Ultimele luni au fost extrem de dificile pentru Chrissy Teigen, care a rămas însărcinată cu al treilea copil în mod natural, însă complicațiile apărute au împiedicat-o să ducă la bun sfârșit sarcina. Aceasta a făcut publice imagini sfâșietoare după ce și-a pierdut băiețelul, însă în ultimele săptămâni a început să iasă din casă și a revenit pe rețelele sociale.

Citește și: Ce a făcut John Legend la câteva săptămâni după ce soția lui a pierdut sarcina. Mesajul transmis lui Chrissy: ”Am încredere în noi!”

Modelul, în vârstă de 34 de ani, și-a dorit să facă mai multe ”povești” pe Instagram, însă atunci când a văzut că filtrul pe care-l folosea în mod frecvent a dispărut, ea s-a enervat.

”Oameni buni, sunt foarte îngrijorată.”, a spus ea, după care a continuat: ”Ce s-a întâmplat cu filtrul acela drăguț cât am fost plecată? Cel simplu. Plec pentru o lună, iar filtrul drăguț a dispărut?”, a continuat ea nervoasă.

Fanii au trecut cu vederea ieșirea ei nervoasă, iar dovadă în acest sens sunt numeroasele comentarii.

Citește și: Chrissy Teigen, primul mesaj făcut public după ce a pierdut sarcina: ”În sfârșit, un zâmbet!”

”Mă bucur atât de mult că te-ai întors. Ne-ai lipsit.”, a scris cineva, în timp ce o altă persoană a fost fermă: ”N-ai nevoie de filtrul ăla. Ești foarte frumoasă.”

Chrissy Teigen a pierdut sarcina la începutul lunii octombrie

Chrissy Teigen a pierdut sarcina la începutul lunii octombrie, după ce a petrecut câteva zile în spital din cauza unor complicații.

Suntem șocați și în durere, în acel tip de durere de care doar auzi și pe care n-am mai experimentat-o niciodată. N-am fost în stare să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda numeroaselor tranfsuzii. Pur și simplu nu a fost de ajuns.”, mărturisea ea atunci.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri