2018 Glamour Women Of The Year Awards: Women Rise - Arrivals
Divertisment

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Glamour

Ce a făcut John Legend la câteva săptămâni după ce soția lui a pierdut sarcina. Mesajul transmis lui Chrissy: ”Am încredere în noi!”

John Legend a urcat pe scenă pentru prima oară după ce soția lui, Chrissy Teigen, a pierdut cel de-al treilea copil.

Decernarea premiilor Bilboard a avut loc aseară, iar pe scenă a urcat John Legend, care a surprins pe toată lumea cu o interpretare emoționantă, dedicată soției lui.

Chrissy Teigen, primul mesaj făcut public după ce a pierdut sarcina: ”În sfârșit, un zâmbet!”

În vârstă de 41 de ani, artistul care și-a pierdut fiul în urmă cu câteva săptămâni, a interpretat piesa ”Never Break”, pe care i-a dedicat-o soției sale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Nu-mi fac griji pentru noi și niciodată nu mi-am făcut. Știm cum se încheie povestea. Nu ne vom despărți niciodată.”, au fost câteva dintre versurile care au răsunat pe scena de la Billboard Music Awards.

Ceremonia de decernare a premiilor Billboard a fost amânată în luna aprilie, din cauza pandemiei de coronavirus și a fost prezentată de Kelly Clarkson. Aceasta a ținut să precizeze că a fost alături de cei doi în momentul în care Chrissy a pierdut sarcina și toate ”gândurile bune s-au îndreptat spre ei”.

Fotomodelul Chrissy Teigen a anunţat pe Instagram că a pierdut sarcina celui de-al treilea copil şi este puternic îndurerată.

Momente dramatice pentru unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz: Chrissy Teigen și John Legend au pierdut al treilea copil

”Suntem şocaţi şi ne aflăm în acea durere de care doar auzi, acea durere pe care nu ai mai simţit-o până acum”, a scris Teigen pe Instagram, referindu-se la ea şi soţul său, cântăreţul John Legend.

Postarea sa a fost însoţită de o fotografie în alb-negru, cu Teigen plângând pe patul de spital. Ea şi Legend s-au căsătorit în 2013 şi au doi copii, Luna şi Miles, plănuind să îl numească pe cel de-al treilea Jack.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri