chrissy teigen
Divertisment

Chrissy Teigen, primul mesaj făcut public după ce a pierdut sarcina: ”În sfârșit, un zâmbet!”

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a trecut prin momente dificile atunci când a pierdut sarcina, însă acum a revenit pe rețelele sociale.

Au trecut mai bine de două săptămâni de când Chrissy Teigen a anunțat că a pierdut sarcina printr-un mesaj sfâșietor, însoțit de poze dramatice. Acum, însă, spre surprinderea fanilor, ea a revenit în mediul online.

Ce a apărut pe internet după ce Chrissy Teigen a dezvăluit că a pierdut sarcina. Mesajele sfâșietoare transmise de vedete

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Mai exact, aceasta a lăsat un comentariu în dreptul unei postări făcute de contul @betches, spunând: ”În sfârșit, un zâmbet.” Mesajul ei nu a rămas, însă fără răspuns, replica ei fiin apreciată: ”o onoare și un privilegiu.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, era însărcinată cu al treilea copil și urma să devină mamă de băiat. Din păcate, la începutul lunii octombrie, ea a ajuns la spital pentru a primi transfuzii de sânge. Din păcate, ulterior, ea a pierdut sarcina din cauza unor complicații.

”Suntem în stare de șoc și simțim acea durere profundă despre care doar am auzit până acum, o durere pe care nu am mai simțit-o niciodată. Nu am putut să oprim sângerările și să îi oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda multelor transfuzii de sânge. Pur și simplu nu a fost destul”, a povestit Chrissy la vremea respectivă.

Momente dramatice pentru unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz: Chrissy Teigen și John Legend au pierdut al treilea copil

John Legend și Chrissy Teigen, care au doi copii obținuți prin fertilizarea in vitro, au anunțat în luna august prin intermediul videoclipului piesei artistului, Wild, că urmează să mai aibă un copil. Încă de atunci, Chrissy și-a ținut la curent fanii cu privire la evoluția sarcinii, dar și problemele pe care le-a întâmpinat.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri