62nd Annual GRAMMY Awards – Arrivals
Divertisment

Chrissy Teigen, primele declarații despre operația estetică la care a apelat: ”Da, am făcut-o, care-i problema?”

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a suferit enorm atunci când a pierdut al treilea copil, însă ultimul an a fost unul extrem de încărcat pentru ea. Astfel, la scurt timp după ce a marcat 50 de zile de când n-a mai băut niciun strop de alcool, aceasta a recunoscut că a apelat la o operație estetică.

Recunoscută pentru sinceritatea și lejeritatea de a vorbi pe rețelele sociale despre cele mai sensibile subiecte, Chrissy Teigen a mărturisit că s-a lăsat pe mâinile unui estetician pentru a-i fi îndepărtat excesul de grăsime de pe față.

Citește și: Legătura neștiută dintre Meghan Markle și Chrissy Teigen. Cele două sunt unite de o durere comună

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Am apelat la Dr. Diamond pentru îndepărtarea grăsimii. Iar de când am renunțat la alcool, chiar se văd rezultatele. Îmi place. Da, am făcut-o, care-i problema?”, a spus ea în cadrul unor videoclipuri postate pe Instagram.

Chrissy Teigen n-a mai consumat alcool de 50 de zile

În urmă cu mai bine de o lună de zile, Chrissy Teigen mărturisea că au trecut 50 de zile de când n-a mai consumat niciun pic de alcool.

”N-am mai făcut asta de atât de mult timp, ne-a făcut să ne simțim din nou tineri”, a menționat ea, adresând mulțumiri pentru UNICEF Italia și LuisaViaRoma pentru invitație și tuturor celor care au lucrat pentru ca ea să se simtă perfect în Italia.

Citește și: Primele imagini cu Meghan Markle și micuțul Archie, după intorcerea prințului Harry în SUA

”Dar mai ales mulțumiri pentru că m-ați făcut să mă simt atât de drăguță și pentru că m-ați ajutat în aventura mea de a avea prima escapadă în Italia fără alcool”, a continuat modelul.

Chrissy Teigen este căsătorită cu John Legend și au doi copii împreună - o fetiță, pe nume Luna (cinci ai) și un băiețel, Miles (trei ani). În luna decembrie a anului trecut, ea a dezvăluit că a trebuit să renunțe la alcool. Ea avea atunci patru săptămâni în care nu mai băuse și a menționat că volumul „Quit Like a Woman”, scris de Holly Whitaker, a inspirat-o să lupte cu dependență.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri