Naomi Campbell, pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia
Divertisment

Naomi Campbell, pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes/ Profimedia

Naomi Campbell, dezvăluiri despre cum a reușit să-și îndeplinească visul de a fi mamă: „Copiii sunt totul pentru mine!”

Naomi Campbell a surprins pe toată lumea când a dezvăluit că a devenit mamă, iar acum a rupt tăcerea, mărturisind că și-a îndeplinit acest vis cu ajutorul unei mame surogat.

În vârstă de 54 de ani, supermodelul a confirmat, în cadrul unui interviu pentru „The Times”, că cei doi copii ai ei au venit pe lume grație unei mame surogat.

În interviul respectiv, Naomi a dezvăluit că fiica ei, în vârstă de doi ani și fiul ei, care s-a născut anul trecut, în luna iunie, au venit pe lume grație unei mame surogat.

Citește și: Naomi Campbell, fotografiată în ipostaze rare. Supermodelul care cucerea podiumurile este nedespărțit de fiica ei

Campbell a vorbit și despre „frica” pe care o simte cu privire la viitorul copiilor ei.

„Copiii mei sunt totul pentru mine. M-au făcut să îmi fie frică pentru viitor”, a declarat Campbell, adăugând: „Îmi doresc un viitor mai bun pentru copiii mei. Ei sunt prioritatea mea în proporție de 110%. Trebuie să fiu acolo pentru ei în prima zi de școală”.

De asemenea, Naomi a subliniat că este fericită să fie mamă singură și a declarat că este obosită de „fetele tinere” care spun că nu vor să aibă copii sau „că este prea scump să ai un copil”.

Citește și: Naomi Campbell, acuzată că și-a editat fotografiile de pe Instagram: „Cel mai prost Photoshop realizat vreodată”

„Am mai spus: Îți vei schimba părerea, îți vei dori să fii mamă. Înțeleg că din punct de vedere economic este dificil. Dar mama mea nu avea nimic și a reușit să facă față. Merită. Este atât de minunat!”, a mai declarat Campbell.

Naomi Campbell are doi copii

Anul trecut, în luna iulie, Naomi Campbell a anunţa că are un băieţel, adăugând că este "un adevărat dar de la Dumnezeu".

„Micuțul meu drag, să știi că eşti prețuit peste măsură şi înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezenţa ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit”, a afirmat modelul.

Naomi Campbell, fotografiată alături de fiica ei

„Nu este niciodată prea târziu să devii mamă", spunea ea, potrivit News.ro.

Campbell, care s-a născut în Londra, i-a surprins pe fani în luna mai 2021, când a anunţat că are o fetiţă, cu puţin timp înainte de a împlini 51 de ani. Ea a pozat alături de fiica ei pentru coperta ediţiei din martie 2022 a revistei British Vogue şi a confirmat că fiica ei nu a fost adoptată, spunând: "Nu a fost adoptată, ea este copilul meu".

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri