Megan Markle
Divertisment

Primele imagini cu Meghan Markle și micuțul Archie, după intorcerea prințului Harry în SUA

Meghan Markle a fost văzută zilele trecute pe străzile din Los Angeles, în timp ce îl purta în brațe pe micuțul Archie, în vârstă de un an. Fotografiile au fost făcute la o zi după ce prințul Harry s-a întors acasă în California, după vizita sa în Anglia cu prilejul nefericit al înmormântării prințului Philip.

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, părea toată un zâmbet în timp ce îl purta pe Archie pe burtica de gravidă aflată în creștere. Acum a renunțat la îndatoririle de la curtea regală, vedeta a revenit la stilul vestimentar de dinainte, îmbrăcând o pereche de blugi lejeri, un tricou negru și o geacă lungă khaki. Până și micuțul Archie a fost îmbrăcat ca un adevărat copil american.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Citeşte şi: Prințul Louis, fiul cel mic al ducilor de Cambridge, a împlinit 3 ani! Kate Middleton i-a făcut o poză adorabilă

Conform Page Six, Harry a ajuns în Los Angeles marți după-amiaza înainte de a fi condus la casa sa din Montecito, California. Dorința sa de a fi alături de Meghan și copilul lor, l-a împiedicat participe la ziua de naștere a reginei, care a împlinit de curând 95 de ani.

Meghan Markle nu a participat la înmormântarea prințului Philip din cauza sfaturilor medicului. Cu toate acestea, ea și Harry l-au jelit pe regretatul membru printr-o declarație comună pe rețelele de socializare după moartea sa, pe 9 aprilie.

„Vă mulțumim pentru serviciul dumneavoastră ... Ne veți lipsi”, a scris cuplul pe site-ul web al organizației lor non-profit, Fundația Archewell.

Citeşte şi: Prințul Harry s-a întâlnit de cel puțin două ori cu bunica sa înainte de a se întoarce în SUA: ”Dragostea lui e de neclintit!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri