cindy crawford
Divertisment

Cindy Crawford

Cindy Crawford a pozat in costum de baie la 53 de ani. Cum arata acum top modelul anilor '80

A fost una dintre cele mai admirate femei ale anilor '80, iar rezultatele grijii pe care a avut-o fata de infatisarea ei se vad si acum, la 53 de ani. Drept dovada sta una dintre cele mai recente poze cu ea.

Cindy Crawford s-a lasat fotografiata intr-un costum de baie format din doua piese si a publicat imaginea pe contul ei oficial de Instagram. Desigur, fanii nu au intarziat sa o complimenteze si sa ii transmita mesaje admirative, ba chiar au intrebat-o la ce trucuri apeleaza pentru a arata chiar si acum la fel de bine ca in tinerete.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Desi nu a intrat in detalii pe retelele de socializare, intr-un interviu acordat in mai 2019 jurnalistilor de la editia franceza a revistei Vogue, Cindy Crawford a explicat care sunt cele 5 trucuri de frumusete care nu dau niciodata gres in ceea ce o priveste.

Top 5 sfaturi de beauty de la Cindy Crawford

1. Face plimbari lungi si intense, exercitii cardio si yoga

"Desi imi place sa alerg si sa lucrez la elasticitatea muschilor, exercitiile de scoala veche functioneaza mai bine in cazul, asa cum bine stiti din filmuletele de sport pe care le-am facut cu antrenorul meu.

In aceasta perioada, am angajat un antrenor personal care vine la mine acasa de trei ori pe saptamana. Ma motiveaza sa fac flotari, genoflexiuni, sa ridic greutati si sa lucrez la stepper. Cand nu e el cu mine, fac plimbari lungi pe dealurile din L.A si merg cu bicicleta.

2. Isi incepe ziua cu un smoothie sanatos

"Inainte de a face orice altceva, imi prepar un smoothie cu ingrediente pline de vitamine. Combin spanac cu lapte de migdale, jumatate de banana, pudra cu proteina, cacao si menta proaspata", a marturisit Cindy.

3. Invata sa mediteze si merge la sauna

"De curand, am luat lectii de meditatie in familie pentru ca mi se pare foarte interesant cate beneficii putem avea daca ne putem antrena creierul sa reactioneze in anumite moduri".

In rest, pentru a se relaxa, face sauna cu infra-rosu timp de 30 de minute de fiecare data cand are ocazia.

4. Foloseste in permanenta creme cu protectie solara

"Pielea mea se bronzeaza rapid si de aceea folosesc creme cu SPF. Nu vreau sa o las sa se usuce sau rideze prin expunerea la soare. Cand merg la plaja, palariile nu-mi lipsesc din bagaj", a spus Cindy.

5. Isi hidrateaza varfurile peste noapte

Seara, inainte de culcare, aplica masca hidratanta pe varfuri si o lasa sa actioneze. Chiar si atunci cand face sport, are grija sa isi prinda parul intr-o coada si sa foloseasca un ser hranitor, mai ales daca stie ca urmeaza sa se spele pe cap imediat dupa antrenamente.

Foto: Guliver/Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri