printesa diana
Divertisment

Prințesa Diana / Foto: Profimedia

Cine ar fi fost, de fapt, marea dragoste a prințesei Diana. Bărbatul pe care aceasta îl iubea a pierit într-un accident controversat

Prințesa Diana a avut o nuntă ca-n povești atunci când s-a căsătorit cu Charles, însă nu este niciun secret faptul că el nu a fost marea ei dragoste.

În ciuda faptului că prințesa Diana este cunoscută pentru relațiile pe care le-a avut cu chirurgul cardiovascular Hasnat Kham și cu Dodi Al-Fayed, inima ei a aparținut alcuiva.

Potrivit Mirror, prințesa Diana a vorbit, la un moment dat, despre bărbatul care i-a cucerit inima, mărturisind că este vorba despre fostul ei bodyguard. Barry Mannakee s-a ocupat de protecția fostei prințese de Wales în perioada 1984-1986, când a însoțit-o în numeroase călătorii. Totodată, cei doi s-au apropiat și într-un moment potrivit, când mariajul ei cu Charles era pe „nisipuri mișcătoare”, astfel că Barry a fost „umărul pe care Diana avea să plângă”.

Citește și: Trucul folosit de prințesa Diana pentru a-l opri pe William din plâns, la botez. Momentul a devenit viral 41 de ani mai târziu

În 1986, însă, el a fost „îndepărtat” din echipa de pază și protecție de a prințesei, deoarece au apărut zvonuri că s-au apropiat prea mult. Câteva săptămâni mai târziu, însă, în 1987, acesta a murit într-un accident de motocicletă, la doar 39 de ani.

În 2017, însă, la zece ani de la moartea prințesei Diana, au ieșit la iveală sentimentele ei pentru bărbatul care fusese angajat să o protejeze.

În perioada 1992-1993, prințesa Diana a stat de vorbă cu Peter Settlen, specialist în comunicare, alături de care a dezbătut numeroase subiecte, care au fost incluse apoi în documentarul „Diana: In Her Own Words”. Atunci, Diana a declarat că Mannakee a fost concediat pe nedrept, fără o anchetă în curs și apoi ucis într-un accident de motocicletă. Deși nu i-a rostit numele niciodată, ea a spus: „Când aveam 24 sau 25 de ani m-am îndrăgostit foarte tare de cineva care lucra în acest mediu. Am aflat că a fost dat afară și ucis. A fost cea mai mare lovitură din viața mea”, a spus Diana.

Diana a negat, însă, că relația a fost intimă, insistând că acesta a fost pentru o ea o figură paternă: „Aș fi fost fericită să renunț la tot, să merg și să trăiesc cu el. A fost foarte greu. Oamenii erau atât de geloși și răi în casa asta, încât a fost nevoit să plece. Trei săptămâni mai târziu a fost ucis într-un accident de motor. A fost dragostea vieții mele”.

Prințesa Diana a murit în urma unui accident rutier

S-au scurs 26 de ani de la moartea prințesei Diana. Lady D și-a pierdut viață pe 31 august 1997. Se află la Paris și a murit în urmă unui accident de mașină, șoferul fiind orbit de blițul paparazzilor care o urmăreau.

Prințesa Diana
Prințesa Diana a fost o emblemă a stilului. / Foto: Profimedia

Citește și: Cei doi copii îi sunt mereu aproape! Cum și-a arătat Meghan Markle dragostea față de Archie și Lilibet în clipul ei aniversar

În timpul vieții, această a trebuit să facă față infidelității soțului sau, prințul Charles, a indiferenței pe care acesta o arată în public față de ea, dar și presei care încerca în continuu să afle detalii din viață lor privată. S-a luptat cu bulimia, dar și cu depresia post-natală. Acțiunile caritabile au fost evadarea emoțională a prințesei Diana, care în 1996 a divorțat de prințul Charles.

Citește și: Ce ar fi spus prințesa Diana despre decizia prințului Harry de a renunța la titlul regal. Cea mai bună prietenă a ei, declarații inedit

De la moartea acesteia, o serie de filme, musicals și expoziții i-au fost dedicate, precum și diferite intervenții culturale.

Etichete: iubire , relatie , printesa diana

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri