cristi iacob si gabriela iacob
Divertisment

Cristi Iacob și soția lui, Gabriela / Foto: Facebook

Cine e Gabriela, soția lui Cristi Iacob. E o prezență discretă în showbiz, actorul o numește sufletul lui pereche și o adoră de 16 ani

Sunt suflete pereche, s-au îndrăgostit pe scenă, făcând ce le place cel mai mult, și acum se iubesc mai mult decât acum 16 ani, când au început o relație. Este vorba despre actorul Cristi Iacob și soția lui, Gabriela.

Cristi Iacob (55 de ani) e cunoscut publicului din România din spectacole de teatru, dar și de la televizor, căci acesta este, de câteva sezoane, jurat în emisiunea "Te cunosc de undeva". Arta a făcut parte din viața lui încă de când s-a născut, întrucât mama lui a fost pictoriță și tatăl lui, sculptor. De mic și-a dorit să fie actor. Și chiar a urmat acest drum. Nu mulți știu, însă, cine e partenera lui de viață.

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică, gata de însurătoare la 70 de ani, după două decenii de relație. Cine e femeia discretă care i-a furat inima

cristi iacob si gabriela iacob (2)
Cristi Iacob și soția lui, Gabriela / Foto: Facebook

Gabriela, soția lui Cristi Iacob, e actriță

Gabriela Iacob este și ea actriță. S-a născut la Suceava și are 44 de ani. Joacă alături de soțul ei pe scena Teatrului Mic și nu de puține ori au apărut în aceleași piese. Mai mult, s-au cunoscut la repetiții, acum aproape 16 ani, și s-au îndrăgostit rapid. Cei doi s-au căsătorit în 2009, la o lună după ce s-au logodit, iar ceremonia și petrecerea au fost de vis. Cristi și-a făcut intrarea pe un cal alb, ca o reprezentare a prințului la care visează multe femei încă de mici, iar Gabriela a fost o mireasă diafană. Actorul este la al doilea mariaj. Cu prima soție a avut o relație de 13 ani.

cristi iacob si gabriela iacob
Cristi Iacob și soția lui, Gabriela / Foto: Facebook

Citește și: Imagini fabuloase de la cununia lui Ianis Hagi. Aleasa lui a purtat rochii de 26.000 $, mama lui a strălucit, decorul, ca la Hollywood

"Dragostea se face, nu se zice. Niciodată n-am fost misogin, mai degrabă misandrinist. Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit. Să fie clar: nu e perfect, dar nu pot pretinde perfecțiunea de vreme ce eu nu o dețin. Nu există o listă infailibilă de calități care să facă o relație să fie 'beton'. Iubirea e o cetate care se dăruiește oricui, dar care nu poate fi păstrată decât cu multe renunțări. Prima renunțare ar fi la prostie. A ta, frate bărbate, nu a doamnei! Cea mai frumoasă calitate a Gabrielei e că mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e și ea valabilă. Practic, suntem doi tâmpiți care se iubesc și se acceptă", a dezvăluit Cristi Iacob pentru VIVA!.

 

Pe Facebook, atunci când face postări care o au în prim-plan pe soția lui, actorul îi descrie gingășia li frumusețea, calități care l-au cucerit și care-i fac și astăzi inima să tresalte. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri