Ea este femeia despre care s-a spus că ar avea o relație cu Brad Pitt
Divertisment

Ea este femeia despre care s-a spus că ar avea o relație cu Brad Pitt / Getty Images

Cine este femeia despre care s-a spus că s-ar fi cuplat cu Brad Pitt. Cei doi ar avea o relație de la mijlocul anului trecut

La mai bine de o lună de zile de când un apropiat de-al lui Brad Pitt dezvăluia că actorul își dorește să iasă la întâlniri, dar ”își dorește să găsească pe cineva special”, fostul soț al Angelinei Jolie este în centrul atenției, întrucât se pare că ar avea o nouă relație.

Jurnaliștii de la The Sun scriu că actorul în vârstă de 53 de ani s-ar întâlni în secret cu cântăreața Lykke Li. Ba mai mult, povestea de iubire dintre ei ar fi început în urmă cu mai bine de șase luni, dar cei doi au reușit să țină totul secret, întrucât artista locuiește foarte aproape de el, mai exact la trei minute.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Citește și: Cum descrie Angelina Jolie relația cu cei șase copii: “Sunt foarte onestă cu ei”. E mamă singură de când a divorțat de Brad Pitt

Potrivit sursei citate, primele zvonuri privind o relație între cei doi ar fi apărut în Suedia, țara natală a artistei, unde cei doi ar fi fost surprinși lunând masa la Mother Wolf, un restaurant cu specific italian din Hollywood, Los Angeles.

”Era Lykke, luau masa împreună.”, a confirmat o sursă pentru publicația citată mai sus.

De asemenea, un apropiat al actorului a explicat și cum au reușit aceștia să treacă neosbervați, deși relația lor ar data încă de la mijlocul anului trecut.

Citește și: Nicole Poturalski, noua iubită a lui Brad Pitt, atac subtil la adresa Angelinei Jolie: ”Oamenii fericiți nu urăsc!”

”Brad și Lykke au trecut neobservați pentru că sunt vecini, locuiesc la trei minute distanță unul de celălalt.”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

Cine este Lykke Li

Lykke Li, femeia despre care s-a scris că ar avea o relație cu Brad Pitt, este o cântăreață suedeză în vârstă de 35 de ani, care a devenit celebră după ce a lansat melodia “I Follow Rivers”, în 2011. Aceasta este mama unui copil, un băiețel ce poartă numele Dion, pe care-l are din relația cu muzicianul Jeff Bhasker.

Brad Pitt a avut o relație cu modelul Nicole Poturalski

În vara anului 2020,  Brad Pitt a fost surprins alături de Nicole Poturalski, alături de care a trăit o poveste de iubire timp de câteva luni. Relația lor s-a încheiat, însă, la câteva luni, în toamna aceluiași an. 

După doar trei luni de la apariţia unor fotografii care dezvăluiau o relaţie a starului hollywoodian după despărţirea lui de Angelina Jolie, se pare că Brad Pitt a intrat din nou pe lista celor mai râvniţi burlaci de la Hollywood, afirmă jurnaliştii spanioli. Potrivit rubricii mondene Page Six din cotidianul american New York Post, actorul şi fotomodelul Nicole Poturalski s-au despărţit după o scurtă poveste de dragoste.

O sursă din anturajul actorului a dezvăluit că cele două vedete, extrem de discrete, şi-au încheiat relaţia şi au decis să nu se mai întâlnească. "Nu a fost atât de serios precum s-a spus", a precizat aceeaşi sursă într-o serie de declaraţii care au fost preluate pe larg de presa americană. Sursa menţionată a precizat totodată că actorul şi fotomodelul s-au distanţat "de ceva timp".

Etichete: brad pitt , lykke li

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri