Premiere Event For Amazon Prime Video's Z: THE BEGINNING OF EVERYTHING
Divertisment

Christina Ricci/Getty Images

Christina Ricci a obținut un ordin de restricție împotriva soțului ei: ”Mi-era frică să dorm noaptea. M-a terorizat!”

Actrița Christina Ricci a obținut un nou ordin de protecție împotriva soțului ei, James Heerdegen, pe care îl acuză de abuz emoțional și fizic.

Potrivit presei internaționale, actrița în vârstă de 40 de ani a obținut un ordin de protecție împotriva soțului ei, de care își dorește să divorțeze încă de anul trecut. Astfel, bărbatul nu are voie să se apropie de ea la mai puțin de 100 de metri. De asemenea, i-a fost interzis să-l viziteze pe fiul lor, de șase ani, pe nume Freddie și trebuie să stea departe și de câinele familiei.

Ce se întâmplă cu Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, după ce a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru

Christina a cerut ordinul de protecție în urmă cu două zile, după ce a depus plângere că a fost abuzată psihic de James. Aceasta a mărturisit că a fost abuzată fizic și emoțional de soțul ei, chiar în fața copilului.

27th Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party Sponsored By IMDb And Neuro Drinks Celebrating EJAF And The 91st Academy Awards - Inside
WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24: (L-R) Christina Ricci and James Heerdegen attend the 27th annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party sponsored by IMDb and Neuro Drinks celebrating EJAF and the 91st Academy Awards on February 24, 2019 in West Hollywood, California. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for EJAF)

Ba mai mult, actrița a dezvăluit că abuzul a început în 2013, la scurt timp după ce a aflat că e însărcinată. În plus, ea a mărturisit că James a amenințat-o în repetate rânduri că o ”va ucide”.

Actrița a povestit, de asemenea, că partenerul ei a atacat-o brutal pe 19 decembrie 2019, iar ulterior, la câteva luni după ce a început pandemia de coronavirus, s-a trezit blocată în casă cu un bărbat care a abuzat-o fizic și emoțional, motiv pentru care și-a dorit să încheie mariajul.

”James s-a focusat să mă terorizeze și să mă pedepsească 24 de ore pe zi. Mi-era frică să dorm noaptea.”, a povestit actrița, care a mărturisit că i-a provocat tăieturi și vânătăi care și în ziua de astăzi îi provoacă dureri.

Michael Douglas, imagine emoționantă cu nepotul său. Cameron, fiul lui cel mare, a devenit tătic în urmă cu o lună

De asemenea, Christina a cerut și a primit un ordin de restricție împotriva soțului ei, James Heerdegen, și anul trecut, în luna iunie, când a dat un apel de urgență la poliția din Los Angeles. Ulterior, actrița a înaintat și divorțul, citând diferențe ireconciliabile. De asemenea, aceasta dorește custodia fiului pe care-l are cu producătorul de filme.

Christina și James s-au căsătorit în 2013, după ce s-au întâlnit în 2011 pe platourile de filmare ale show-ului Pan Am. Heerdegen a lucrat la producția filmelor Birdman în 2014 și After Earth în 2013.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri