Paris Hilton/ Getty Images
Divertisment

Paris Hilton/ Getty Images

Paris Hilton neagă că e însărcinată: ”Voi aștepta până în 2022, acum mă pregătesc de nuntă!”

Vestea că Paris Hilton este însărcinată cu primul copil a făcut înconjurul lumii, însă vedeta, în vârstă de 40 de ani, a negat informația, explicând că își dorește ”să aștepte până după nuntă”.

Paris Hilton, în vârstă de 40 de ani, a mărturisit în repetate rânduri că-și dorește o familie, însă după ce a apărut informația că ar fi însărcinată, ea a negat totul. Mai exact, ea a explicat că ”nu este însărcinată, nu încă” și, mai mult de atât, nu vrea să-și întemeieze o familie înainte de nuntă.

Citește și: Paris Hilton, răvășitoare la brațul logodnicului ei. Moștenitoarea Hilton a atras toate privirile într-o rochie cu un decolteu adânc

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

”Voi aștepta până după nuntă.”, a mărturisit Paris Hilton, care s-a logodit cu omul de afaceri Carter Reum în luna februarie a acestui an.

”Rochia mea e perfectă în acest moment și vreau să mă asigur că va arăta grozav pe mine. Voi aștepta până în 2022 să devin mamă.”, a mărturisit ea, continuând: ”Se va întâmpla după nuntă, abia aștept să am copii. Dar cum am spus, în acest moment mă pregătesc de nuntă.”

Paris Hilton și Carter Reum au o relație de un an și jumătate

Paris și Carter și-au confirmat relația în 2020, iar pe 13 februarie 2021 s-au logodit pe o insula privată. Paris a primit de la iubitul ei un inel de logodna cu diamant semnat Jean Dousset.

Exclusive - Paris Hilton Engagement Weekend, Proposal, Private Island - 17 Feb 2021
Exclusive - Paris Hilton and Carter Reum Exclusive - Paris Hilton Engagement Weekend, Proposal, Private Island - 17 Feb 2021,Image: 592160887, License: Rights-managed, Restrictions: In the UK: Exclusive All Round - Web: Ł350 set fee Ł75 pp. Print: premium rates apply. In the US: Premium rates apply, contact your account manager for pricing., Model Release: no, Credit line: Profimedia

Citește și: Paris Hilton nu-și mai dorește să fie miliardară după ce s-a logodit: ”Sunt mai intersată de bebeluși, îmi doresc o familie!”

Carter este un tip foarte drăguț și bun. Atât Paris, cât și el provin din familii iubitoare. Se potrivesc din acest punct de vedere. Sunt perfecți unul pentru celălalt”, spunea o sursă apropiată cuplului, în urmă cu câteva săptămâni. După logodnă, Paris a început un tratament de fertilizare in vitro și se declara nerăbdătoare pentru înceeperea acetui capitol din viața ei. Tot atunci, moștenitoarea imperiului Hilton spunea că își dorește gemeni – fetiță și băiețel.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri