The Art Of Elysium's 12th Annual Celebration - Heaven - Arrivals
Divertisment

Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images

Cine este noua iubită a lui Jesse Mecalfe. Imaginea făcută publică de actor i-a stârnit pe fani: ”Seamănă perfect cu Eva Longoria!”

Jesse Metcalfe, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în ”Neveste Disperate”, are o nouă iubită și a recunoscut acest lucru printr-o fotografie pe care a făcut-o publică pe contul personal de socializare.

Jesse Metcalfe a fost surprins în repetate rânduri în compania unei femei, însă abia acum acesta a recunoscut că are o nouă relație. Mai exact, el se iubește cu nimeni alta decât Corin Jamie - Lee Clark, despre care fanii spun că seamănă perfect cu Eva Longoria.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Citește și: Alicia Silverstone stârnește noi controverse: își hrănește fiul de 9 ani pe o dieta bazată pe plante. "Nu i-am dat niciodată antibiotic

În vârstă de 42 de ani, actorul a recunoscut că are o relație cu Corin Jamie - Lee Clark, care și-a sărbătorit de curând ziua de naștere.

”La mulți ani, iubito!”, a scris el în dreptul unei imagini în care apare alături de partenera sa, îmbrățișând-o.

Evident, modelul a reacționat imediat. ”Ești cel mai bun cadou.”, a comentat ea în dreptul fotografiei.

Metcalfe și Lee-Clark au fost surprinși pentru prima oară împreună în august. La început, s-a spus că sunt doar prieteni, însă lucrurile au evoluat rapid între ei.

Imaginea inedită făcută publică de actorul de 42 de ani a făcut furori pe internet, iar mulți dintre fani au considerat că modelul seamănă perfect cu Eva Longoria, colega lui din ”Neveste Disperate”.

”Pentru un moment am crezut că e Gaby (n.r rol interpretat de Eva Longoria în Neveste Disperate), ”Aduce puțin cu Eva Longoria!”, ”Seamănă perfect cu Eva Longoria”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

57th Annual Emmy Awards - Arrivals
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 18: Actors Jesse Metcalfe (L) and Eva Longoria arrive at the 57th Annual Emmy Awards held at the Shrine Auditorium on September 18, 2005 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Citește și: Vedete care s-au umplut de bani pe timp de pandemie din postări publicitare pe Instagram. Cât câștigă J Lo sau Jennifer Aniston

Relația actorului din ”Neveste Disperate” cu modelul Lee-Clark vine la doar câteva luni de când acesta s-a despărțit de Cara Santana, logodnica lui alături de care a trăit mai bine de zece ani.

Și Cara Santana a trecut peste despărțirea de Metcalfe. Potrivit unei surse citate de People.com, aceasta are o relație cu Shannon Leto, fratele cel mare al actorului Jared Leto, toboșarul trupei Thirty Seconds to Mars.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri